Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За какво служат тези неща ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За какво служат тези неща ???

Чудо на техниката Интересува ме това което е под въздуховода и черната цилиндрична кутия зад него каква им е ролята,че нямам идея

До: За какво служат тези неща ???

Кажи къде е да дойда да се пуля (снимката е неясна) Може да е част от външна хидравлика (Джипчо имаше такава за снегорина), може да е част от системата за рециркулация на бензиновите пари (особенно за швейцарците) може и да е някой хидро/серво акумулатор (такова животно имаше на Ягуар XJ ) може и летяща чиния да е ама като не си казал марка и модел
    П.П. Ако ще се обаждаш ползвай телефона не ЛС, че се боря с Джипчо и не съм "онлайн" винаги
    Последно редактирано от дядо владо; 16-09-08, 12:45.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Отивам да щракна по-ясни снимки и ще ги пусна

Коментар

Ето ги сминките,а за каква кола е? Mислих си ,че от подписа ми се подразбира.Извинявай Терано I 3.0 V6

Коментар

тфа трее да филтър за бензинови пари
          ако е такъв трябва да връща един маркуч в смукателния колектор и/или резервоара
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            тфа трее да филтър за бензинови пари
            ако е такъв трябва да връща един маркуч в смукателния колектор и/или резервоара
            За това с многото маркучета и аз предполагам че е нещо такова ,но това пред него по ме озадачава

Коментар

Кажи къде е да дойда да се пуля ІІ
              Прилича ми на част от печка, от тези дето работят на бензин и се включват 1-2ч преди да се събудиш с таймер и т.н. шукарии ама трябва да видя
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                Кажи къде е да дойда да се пуля ІІ
                Прилича ми на част от печка, от тези дето работят на бензин и се включват 1-2ч преди да се събудиш с таймер и т.н. шукарии ама трябва да видя
                Ми аз принципно съм по цял ден на Цар Симеон,но ако кажеш може и аз да се дотътря някъдеМоже и да е от печката,има такава

Коментар

сори че спамя ама какво правиш на симеон
                  ще нахалствам евентуално за услуга та затфа питам
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Toва е отговора,печка и филтър за бензиновите пари

Коментар

Добре де ма това чудо няма нищо общо с печката в смисъл такъв: И входящата и изходящата тръба нямат нищо свързано с печката,а минават близко до нея

Коментар

Колега-на снимката от моторният отсек се мъдрят някакви две тръбички върху филтърната кутия...Това да не е захранването с газ???Ако случайно е така ще съм много любопитен да ми кажеш как се държи автомобила...а и евентуално да ги видя лично.
                        Поздрави.
                        08седемшест5едно513четири

Коментар

Точно за захранването на газта са А за държание се държи доста добре(Поне докато ми е наред изпарителя),но за съжаление ми е доста старичък и се скапва,но в момента нямам възможност да си взема нов.

При тест се държеше така

Коментар

А стига бре...Кога да идвам да гледам?
                            08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                              А стига бре...Кога да идвам да гледам?
                              Когато ти е удобно През деня съм в меката на Исляма ,вечер в Изток СитиИмам и по-подробни сминки,ако ще успееш да се ориентираш по тях мога да ти ги метна на Л.С. да не се разкарваш в това сбръчкано време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X