Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден мост на Терано1-възможно ли е в Б-я?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Преден мост на Терано1-възможно ли е в Б-я?

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
    Може но незнам колко трябва да платиш за да се навие някой на тази процедура.
    Неразбирам, ама като се замисля работата никак не е малко.
    Май първо трябва да се свали купето, после демонтаж на старото окачване, после преработване на захвашането за новото окачване, кормилно управление, спирачки, и кой знае още какво ще излезне.
    Какъв мост, от къде, трябва да е с еднаква стъпка със задния, с еднакво предавателно число, дифа трябва да е в една вертикална ос с раздатката, кардана няма да мине без преработка и кой знае още какво друго. Работата не е рутинна и доста творчество трябва да се вложи.
    Колко дни работа от двама супер специалисти, колко режийни, колко обикаляне и пари за части?
    Май затова и никой не го е правил, няма кой да плати.
    И въобще има ли смисъл за тая цена да се прави от Терано, Патрул?

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
      ... И въобще има ли смисъл за тая цена да се прави от Терано, Патрул?
      По този въпрос съм абсолютно съгласен с Виктор.

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
      ... ако обаче те влече конструкторско новаторска дейност и карането не ти е приоритет, тогава нещата стоят по друг начин ...
      Ако целта е да се направи джипка за каране - смисъл няма, поне според мен.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Хах здравей колега гледам и теб те апе главата яко Та ще ти предложа един вариант взет от Братушките (естествено).Незнам до колко е осъществим и колко време и мъки са коствали на другарите,но крайния резултат е видимо впечатляващ Много ми се иска и аз да пробвам на мойто Теранки,но едва ли ще смогна скоро.Аз лично бая идеи взаимствам от мадЪ Раша и да ти кажа до сега несъм имал проблем

Мостовете се от УАЗ !!!

Крайния резултат !!!

Коментар

Браво за снимките. Ако може, дай на човека информация от каква джипка е моста та да може да почне от някаде и да ползва безценния опит.

Коментар

Човека си каза от УАЗ.За това говорех по-нагоре в темата

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
              Човека си каза от УАЗ.За това говорех по-нагоре в темата
              Ясно, съжалявам за недоглеждането. Да попитам и задния ли е УАЗ-ов?

Коментар

И какъв е смисъла, на нещо което не е предвидено за това да се променя коренно предназначението?
                Ако е такъв зор има машини които са правени за това,или могат да се пригодят с половината пари и да са още по добри,за мен смисъл това няма.
                Малко става хем да има всичко хем да върви на всякъде,ама няма да стане,ще трябват компромиси,едни с лукса,други с проходимостта и така,всеки си знае за него на какво е склонен

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                  Браво за снимките. Ако може, дай на човека информация от каква джипка е моста та да може да почне от някаде и да ползва безценния опит.
                  Точно това е проблема,че снимките са качени отдавна и май въпросната личност не посещава форума от който ги взех.Писах му да сподели опит,но и до момента нямам отговор

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                    И какъв е смисъла, на нещо което не е предвидено за това да се променя коренно предназначението?
                    Ако е такъв зор има машини които са правени за това,или могат да се пригодят с половината пари и да са още по добри,за мен смисъл това няма.
                    Малко става хем да има всичко хем да върви на всякъде,ама няма да стане,ще трябват компромиси,едни с лукса,други с проходимостта и така,всеки си знае за него на какво е склонен

Поздрави
                    Има смисъл. Кефа да го направиш сам, да работи и да знаеш че няма друга такава машина е несравним. Това са редукторни мостове от УАЗ, значително по достъпни от Патрулските предполагам, а е ясно какви предимства дават, така че и тук има смисъл.
                    И изобщо кое хоби има смисъл погледнато практично на въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                      Има смисъл. Кефа да го направиш сам, да работи и да знаеш че няма друга такава машина е несравним. Това са редукторни мостове от УАЗ, значително по достъпни от Патрулските предполагам, а е ясно какви предимства дават, така че и тук има смисъл.
                      И изобщо кое хоби има смисъл погледнато практично на въпроса.
                      Точно за това говорим,няма по-голям кеф от това да направиш нещо,което друг не е правил или се броят на пръсти хората които са спретнали подобна щуротия.

Хобитата са точно за това.Да си губиш ценното време и да се радваш на това което си успял или НЕ си успял да сътвориш

Коментар

Благодаря Ви за отговорите и мненията по въпроса.Нека не затваряме темата,може да се намери някакво решение,а може да стане интересен експеримент.Иначе за по сериозно каране реших да взема Патрула на Руслан,с който караше в Адвенчъра,поне е доста понаправен.Ще пробвам да посъбера повече инфо,та че ако му дойде времето мога да пробвам.Поздрави

Коментар

Ако искаш,ела да ти покажа на живо една подобна машинка...
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                            Ако искаш,ела да ти покажа на живо една подобна машинка...
                            С Удоволствие,ако искаш пусни едно ЛС за координати,а и аз вече имам една споделена идея,така,че може да стане нещо много интересно.Поздрави.

Коментар

Бих се присъединил и аз стга да нямате нищо против

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                                Бих се присъединил и аз стга да нямате нищо против
                                С удоволствие,Соти вече ми пусна ЛС да гледаме Киата,а и повече луди глави,по лудо отроче?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X