Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден мост на Терано1-възможно ли е в Б-я?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Преден мост на Терано1-възможно ли е в Б-я?

Здравейте,искам да питам възможно ли е в България да се сложи преден цял мост на Терано1 и ако може,къде.Поздрави

До: Преден мост на Терано1-възможно ли е в Б-я?

Май преден от Patrol би паснал, ама не знам дали няма да е по-широк.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Може но незнам колко трябва да платиш за да се навие някой на тази процедура.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
        Може но незнам колко трябва да платиш за да се навие някой на тази процедура.
        Точно така.Цифрата хич не е малка.Но определено си заслужава.Аз правя нещо подобно и държа да ти кажа,че проекта започна преди година.И още не е приключил напълно.За да стане както трябва,де.Иначе всеки може да го претупа и да се сътвори някаква циганийка,ама нейсе...
        Защо точно Терано 1?Такова имаш или точно това ти харесва?
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
          Точно така.Цифрата хич не е малка.Но определено си заслужава.Аз правя нещо подобно и държа да ти кажа,че проекта започна преди година.И още не е приключил напълно.За да стане както трябва,де.Иначе всеки може да го претупа и да се сътвори някаква циганийка,ама нейсе...
          Защо точно Терано 1?Такова имаш или точно това ти харесва?
          Имам такова и ми харесва(щатско изплнение)V6,3000бензин със всички възможни екстри(1996)и се чудя дали да го преработя малко повече,та се питам къде?

Коментар

Първоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнение
            Здравейте,искам да питам възможно ли е в България да се сложи преден цял мост на Терано1 и ако може,къде.Поздрави
            А от какво ще е моста?

Коментар

Здрасти Вики,нямам идея ,затова отворих темата,не знам и кой може да го направи тук.

Коментар

Никой не го е правил тук.Руснаците да!
                На Киа мисля,че успешно го прави оня ненормалник Соти
                Мостовете няма значение от какво са.Може и редуктурни да си сложи човека.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                  Никой не го е правил тук.Руснаците да!
                  На Киа мисля,че успешно го прави оня ненормалник Соти
                  Мостовете няма значение от какво са.Може и редуктурни да си сложи човека.
                  Напротив, има значение от какво са. Това е най-трудното - да се намери подходящият мост за да има най-малко преправяния и отдалечаване от заводският вариант.

Коментар

Имам такова и ми харесва(щатско изплнение)V6,3000бензин със всички възможни екстри(1996)и се чудя дали да го преработя малко повече,та се питам къде?
                    Приключението, в което ще се вкараш, хич няма да е малко, а гаранции за успех едва ли някой ще ти даде. Та, по този повод, какво точно искаш да постигнеш?
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                      Приключението, в което ще се вкараш, хич няма да е малко, а гаранции за успех едва ли някой ще ти даде. Та, по този повод, какво точно искаш да постигнеш?
                      Може да е некоректно,но пуснах обява във форума за продаване на Nissan Pathfinder,същия като Terrano1 и там възникна спор за модела.Модератора коригира обявата и качи снимки на щатското изпълнение,така че могат да се видят там как изглежда и мисля,че би могло да стане доста добро изпълнение.Надявам се,че не нарушавам някакви правила.

Коментар

Нищо не нарушаваш. Във въпросната тема просто се уточни че е едно и също. Вероятно с някоя и друга американска екстра в повече, например поставки за кафе и други такива.

Понеже не вярвам да искаш да сменяш и двата моста, пак да кажа че е много вероятно патролски преден мост да стане, понеже е твърде вероятно да има със същото предавателно число, или ако няма, пък е твърде вероятно твоята корона и пиньон да могат да се сложат. Така мисля. Права съпоставка с това, че TJM касета за заден мост на Terrano 2 и Patrol е една и съща.

Но, приключението което мислиш е наистина голямо, и не съм съвсем сигурен че си наясно с какво се захващаш, дори и чисто финансово погледнато. Цената на частите че е само малка част от цялото.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

... Надявам се,че не нарушавам някакви правила.
                          Никакви нарушения няма! Просто попитах какво искаш да постигнеш с едно такова сериозно преработване на машината. Защото и разправията, а и разходите няма да са малки и въпросът е дали ще си струва като ги съпоставиш с очаквания резултат.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Или направo си вземи една машина с цял преден мост,изчисленията там са направени от хора които разбират и няма да си по мъките минимум 1 година,взимаи един самураи и му се кефи до края

Поздрави
                            Последно редактирано от FiveFinger; 11-09-08, 08:35.

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                              Или направи си вземи една машина с цял преден мост,изчисленията там са направени от хора които разбират и няма да си по мъките минимум 1 година,взимаи един самураи и му се кефи до края

Поздрави
                              Абсолютно подкрепям. Дори и времето и парите не са гаранция за крайния успех. Марката е въпрос на лични предпочитания. Далече по-малко ядове ще имаш ако заложиш на готовия продукт и след много по-лесно постижими подобрения ще му се радваш по-скоро. Всичко това и вярно, в случай че искаш да караш, ако обаче те влече конструкторско новаторска дейност и карането не ти е приоритет, тогава нещата стоят по друг начин. Дори и тогава аз лично не бих те посъветвал да пипаш този джип. Експериментирай с нещо по малко скъпо, за да не те боли ако резултата накрая е скрападжийницата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X