Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за покупка на Nissan Patrol

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за покупка на Nissan Patrol

Здравейте колеги! Скоро май че и аз ще се присъединя към оф роуд компанията. Мисля скоро да си взема един патрул 1999 г. Доста евтинко ще излезе ама като не разбирам от джипове.... от скоро съм запален по джиповете. Мислех за някакъв Галопер ама те много хилави ми изглеждат. туй не можел, онуй не можел, а и частите му скъпи. нормално е да са скъпи нали е джип. 3.3 дизел. Добър двигател ли е? т.е. какво да му очаквам да му се развали освен съединител? Вчера бяхме в Странджа на офроад с един ама той е с 2.8 двигател. 98 г. и съединителят изпуши и спря да върви. Моля ако някой може да ми даде подробности нека да пише тук или на greenpowered@abv.bg Благодаря ви и УСПЕХ

Коментар

тоя 3.3 сигурно е 89 а не 99
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А какво точно очакваш някой да ти пише? Защото например на мен не ми е ясно какви подробности искаш.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Мдаааа намерихме от къде идва пушака малко късно след като стана бял така че вече сме в бокса освен за планов ремонт на окачване и трансмисия /почти съм сигурен че ще има какво да се ремонтира/а и днеска турбото сгъна и ся се чудя ремонт или ново пък за новото от де ще го търся вече си е въпрос /малииии кво шоу стана на светофара кат си спомня кув пушек направо зяпаха /

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X