Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за покупка на Nissan Patrol

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за покупка на Nissan Patrol

Кириле, като си сигурен, че има дай да му видим фабричния номер на тоя кулер защото имам голям мерак да сложа на моя мотор такъв. Аз търсих, но попадам само на направени. Освен това от къде този кулер взима въздух - защото не виждам как на оригиналния капак без преработка може да се сложи такова чудо. Ако има възможност снимай някой да видим как е.

Коментар

на този е сложен за д решетката до радятора в ляво но като го гледам е 100 процента домашен утре катозяма кару4ката ще го наснимам

Коментар

това да не е радиатора на маслото?
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

определено не за да бъде радятор и да го напълня само там ще има 6-7 литра масло говорим за доста голямо фи на тръбите ама най добре кат гощракна ще се разкрие измамата

Коментар

Tака колата се оказа 3.3 дизел с допалнително насадена турбина и кулер от тоя компот снимки нама да мога да дам но като се опражя с техотеста 4е са го писали 1+1 пук нещо не ми се нрави ще има и снимков материал

Коментар

взе я значи?
              безаварийни
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Хайде много безаварийни километри и "тоя компот" може пък да не е съвсем зле

Коментар

Е честито и безаварийна ,ако съм аз няма да я минавам на технотест за да и слагам и заден ред седалки защото така спокойно можеш да резнеш задната страна на купето и да си я направиш по удобна за оф,но ти си знаеш за какво ще я ползваш и решението е твое.Май и аз ще си взема една такава като се разделя с уаза.

Коментар

Ами при мен разликата не е в седалките така или ина4е задни няма да слагам но мисля има доста голяма разлика /в пъти/ в данъка на мпс което е товарно и което не е ако някои знае и съм в гршка ще ми спести някои лев ако каже /благодаря/

Коментар

Първоначално публикуван от deqn5181 Преглед на мнение
                      Ами при мен разликата не е в седалките така или ина4е задни няма да слагам но мисля има доста голяма разлика /в пъти/ в данъка на мпс което е товарно и което не е ако някои знае и съм в гршка ще ми спести някои лев ако каже /благодаря/
                      за данъка няма значение,но в твоя случай можеш да я регистрираш на фирмата си (ако имаш) и почти всички разходи по колата ти минават за разход.

Коментар

ами то4но с цел ддс и разходи регистрирах една астра 1.4 на фирмата 1+1 и за тая година данака ми е 360 лв води се товарна за тва си правех някви изводи ама може и да греша

Коментар

За фирмена кола не знам там нещата са малко по специфични но ако не е данъка е същия като на обикновенния джип.Един приятел се притесняваше заради бордовата си уазка но се оказа че всички такси са като на обикновенна кола,най-добре иди до данъчното и ги питай защото законите в Бг се менят ден до пладне ,да не стане грешка.Успех.

Коментар

патрула е къс товарен,рамата е оцеляла с малко повърхностна ръжда учудващо малко ръжд и по купето само задните вежди са за ампутация /таака или иначе щях да ги поорежа /иначе дали имат оригинално интеркоолер че тоя малко труд и творчество ми се видя.Днеска като отида с парите ще го поогледам по добре че ми се видяха доста неща допълнително слагани да видим кво е свалил пордавача освен лебедката.А и вапрос има не=о доста странно добавено отдолу на таблото в краката на пасажера дали го има на всички става вапрос за една кутия с голям червен прозорец на нея /тъпо но ми се видя не на място там просто/иначе за цената от 3500 ми се струва задоволително састояние таман ще останат пари за подобренията.
                            Гледах "твоят" Патрол ако се не лъжа. В Пловдив е ? Има проблем със стартера ?

Коментар

ами то4но с цел ддс и разходи регистрирах една астра 1.4 на фирмата 1+1 и за тая година данака ми е 360 лв води се товарна за тва си правех някви изводи ама може и да греша
                              Това не може да е вярно. Данъка се плаща в\у конски сили .Аз плащам 2 камиона ,багер и леки коли по-голям данък от180лв нямам
                              Джипа ми се води 6+1 с право на ддс и данъка му е 80-90лв(не помня точно)

Коментар

Не беше в Пловдив а в Бургас ве4е е на пистата три дена се борихме с ела днеска му сменят водната помпа и остава да открием каква е причината за ужасяващото пушене при подаване на газ направо ставам икарус сменихме му чорбите и акумулаторите нови филтри от другата седмица се почва с тръби и брони че и хубави гамашки ще му трябват

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X