Обява

Свий
Няма добавени обяви.

запитване за патрол 2.8v6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: запитване за патрол 2.8v6

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Тук се приготви за по две на 100км., т.е. +/- 40лв. /100км. при сегашните цени.
    Точно!!!За 20-то лева дето се возиш сега-Патрола ги лапаше при нафта 1,и нещо........няма начин да търсиш икономия тук.
    Смешно ли е,трагично ли е,но 20-то лева на 100 останаха в древността заедно с девиците и рицарите.
    Последно редактирано от kiril georgiev; 01-08-08, 07:20.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
      Тук се приготви за по две на 100км., т.е. +/- 40лв. /100км. при сегашните цени.
      Аз също мисля,че това са реалните цифри като разход-без значение дали е бензин или нафта-моя змей гори 12.5 бензин извънградско,в града-колкото му сипя....Но то и няма как да реализираш "икономия":маса около и над два тона,допълнително оборудване и аксесоари,гуми от 31" нагоре,сандъкоподна аеродинамика...Направо разхода от 20лв.на 100 километра го забрави изобщо,в противен случай всеки път ще ти прилошава по бензиностанциите...
      08седемшест5едно513четири

Коментар

е поне вече знам какво да о4аквам.а за двата тона и нещо не ме плаши моята кола тежи 2250 кг такаче ми харесва че и патрола е тежък.така се и чуствам по сигурен след нешните младежи шофиори.не че и аз не съм младеж но все пак да съм с 1 бонус пред тях.хубавото е че имам няква карта за намаление в лук оил а и като гледам ся цените падат мерси мн за изчерпателната информация която всички ми дадохте.надявам се скоро да почнем да се засичаме по баирите kaто взема джипчето (самосвала) веднага ше се похваля и аз.

Благодаря на всички пак и безавариино забавление

Коментар

Първоначално публикуван от shadow88bg Преглед на мнение
          ... понеже сме планирали едно изкачване на черни връх и да знам ако до тогава си взема джип какво да очаквам .. .
          Между другото, не бих казал, че Витоша е от най-подходящите места за каране на джипка.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

все от някъде трябва да се почне.иначе знам и съм чувал че в родопите има мн хубави терени.но дали ще стане за джип които не е пипан.както си е сток да тръгна на някъде.а и да ви питам заслужават ли си китаиските гуми или не.че ще ми трябват сигурно втори чифт гуми за офф роад.иначе около софия къде има хубави пътеки.с моя приятел ходим след бистрица и железница.там намерихме хубави местенца но все пак да кажа че сме били с ферозичка която има само едни гуми и малко лифт отзад.

Коментар

Аз само да споделя,
              вече съм имал 3 леки катастрофи с моя. 3 пъти ме блъскат отзад.... Смо степенката е одраскана

И това ако не е танк Много съм доволен от машинката.
              One Planet, One Internet!
              We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X