Обява

Свий
Няма добавени обяви.

запитване за патрол 2.8v6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• запитване за патрол 2.8v6

здравеите имам едно въпросче.понеже вече усещам нуждата за машинка за планината понеже постоянно стоя там а моята кола ме ограничава съм се спрял на нисан патрол от 1999 2.8 двигателя.може ли хора които имат опит и познания да споделят нещо повече за този модел.като например разход,поддръжка,части и ремонти ако евентуално някои е правил
    и дали си струва да се купи сигурен патрол които е на 208 000 км поневе останалите не съм мн сиурен все пак са от горубляне а вече веднъж за малко да изгоря

До: запитване за патрол 2.8v6

Аз лично нямам кой знае колко големи наблюдения в/у тази машинка но проверих колко му струват консумативите Дано да съм ти бил от полза
    Ремък Gates-48.00лв
    ролка SKF-107.80лв
    ролка SKF-112.70лв
    канален ремък-43.50лв
    трапецовиден ремък-10.00лв
    горивен филтър -34.20лв
    маслен-31.20

За въздушния филтър само немога да ти дам цена друже.

Коментар

мерси мн за тази информация но все пак се надявам някои да сподели мнение за возилото че все пак не съм имал честа лично да карам такава кола.само съм разглеждал.

Коментар

За тази кола само мога да кажа-така както изглежа(Краз,Газ и други)такъв е и самия джип.Масивен и здрав,но както всяка друга кола иска и обслужване.Мотора е добър,има сила,но по баири може някой път да ти скъса нервите-особенно ако си свикнал с лека кола.Частите за мен лично ми се струват напълно на нормална цена-да неказвам и евтини.Имам такъв и съм МНОГО доволен,с изключение,че лапа повечко от лека кола(масовите).Последния път вадих Нива и такси завързани заедно от едни пясъци.Аз лично плюс още 10 човека някак си останахме ДОСТА възхитени(без лоши чуства към нивите).Дано съм обяснил добре какво е Патрола
        Успех

Коментар

Аз имам такъв и съм много доволен.Ако искаш ела щети дам даго продваш.

Коментар

бате вземай няма да съжаляваш. цялата кола е на базата на предния патрол който е изпитан в битки и други такива. аз имам стария модел и разликата е малко електроника и по заоблени линии. колата е здрава но трябва добре да го огледаш като го вземаш. иначе подръжката не е скъпа като на по нова кола.

Коментар

мерси мн за окуражаването.аз съм си решил от краи време да е патрол но се чудех дали да е 2.8 или 3.0 но след като преобърнах форума и си отговорих на всички въпроси реших да е 2.8.но само едно не намерих..... какъв разход дава тази машина.навсякъде в нета намирам обозначен разход от 12 до 15 градско,а извънградско никъде не мога га намера.споделете ми и това

nenoA мерси за поканата може и да се възползвам.само кажи от софия ли си ????

а и забравих да питам.заслужава ли си да взема патро лкоито е на 208 000 км щот знам че му няма нищо
              Последно редактирано от shadow88bg; 30-07-08, 11:11.

Коментар

Първоначално публикуван от shadow88bg Преглед на мнение
                .... какъв разход дава тази машина.навсякъде в нета намирам обозначен разход от 12 до 15 градско,а извънградско никъде не мога га намера.споделете ми и това
                ...
                За споделяне да споделим, но не мисля, че информацията ще ти върши особено работа. Разходът много ще зависи от състоянието на колата и как и кой я кара.
                Моят (Y60) е със същия двигател (без кулер) и в гората яде от 15 до над 30 ...

... а и забравих да питам.заслужава ли си да взема патрол, които е на 208 000 км щот знам че му няма нищо
                Със сигурност си заслужава повече, отколкото да вземеш от автокъща някой на който километражът показва примерно 121,000 ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Последно редактирано от shadow88bg; 30-07-08, 12:16.

Коментар

мерси за информацията и тя е от значение.до сега не съм карал джип.ходил съм на разходки с джип но съм се возил на фероза 1.6 на газ.просто да си направя сметка на мен 1 разходка колко ще ми излезе а и понеже сме планирали едно изкачване на черни връх и да знам ако до тогава си взема джип какво да очаквам.за да не спра някъде.

Коментар

мерси за информацията и тя е от значение.до сега не съм карал джип.ходил съм на разходки с джип но съм се возил на фероза 1.6 на газ.просто да си направя сметка на мен 1 разходка колко ще ми излезе а и понеже сме планирали едно изкачване на черни връх и да знам ако до тогава си взема джип какво да очаквам.за да не спра някъде.
                      Колега,пълни резервоара до горе.Ако горивото ти е сериозен проблем не си взимай такъв автомобил,защото икономия и джип са несъвместими понятия.Има разбира се разумен разход,поносим разход,но чак пък икономия....Тубата с нафта/бензин също е нещо,което поне аз винаги държа в камиончето....
                      08седемшест5едно513четири

Коментар

знам че джиповета харчат много.в момента карам кола която е с 2.5 дизелов двигател.но просто да си направя няква равносметка.щото до сега съм давал към 20 лв за 100 км с моята си кола.и да съм готов поне като взема джипа да не почна да обръщам касичките в нас за да мога да зареда.

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                          ... Ако горивото ти е сериозен проблем не си взимай такъв автомобил,защото икономия и джип са несъвместими понятия ...
                          +1

Патрулът си е камион. Недей да очакваш от него икономичност на лека кола.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Здравей и от мен.Горд собственик съм на по-стария модел Y60.Невероятно здрави и дуракоустойчиви машини,а по-новия Y61 на който си се спрял ,комбинира доста повече лукс и удобство с якото окачване и диференциали на по-стария си събрат.
                            По отношение на разхода наистина че всичко е доста относително,но очаквай на дълъг път да ти гори около9-10л/100км.,на градско 12-14л/100км., а в планината между 15 и 25л./100км.като понякога последната дисциплина може да ти се наложи да я отмерваш в .....мото часове
                            Реално при нормална поддръжка освен по-големичкия разход няма да имаш никакви кахъри.Успех.Поздрави.
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

знам че джиповета харчат много.в момента карам кола която е с 2.5 дизелов двигател.но просто да си направя няква равносметка.щото до сега съм давал към 20 лв за 100 км с моята си кола...
                              Тук се приготви за по две на 100км., т.е. +/- 40лв. /100км. при сегашните цени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X