Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стопове на Patrol Y61

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Стопове на Patrol Y61

Днес най-накрая ми остана време и отделих 30 мин да сваля ЕДИНИЯТ стоп

Оказа се доста голяма играчка, когато не си няасно как са закрепен тези пластмаси.

След като свалих стопа тествах кабелите които имам до там.

Открих че, кабели за стоповете има, НО като пуснах десен мигач се оказа, че на същият кабел имам и мигач, което е леко странно(поне за мен).

Та тази странност нормална ли е?

Кабели за задната няма от дясно, но ще разгледам откъде как мога да ги прекарам и ако не е много голяма игра ще пусна такива.

Утре ще направя снимки и ще дам повече обяснения за свалянето, както и за разпробиването(моите не са разпробити), и монтирането на фасонки на стопа.
    One Planet, One Internet!
    We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Ок, ето ги и обещаните снимки(само на десния стоп). Отворът за достъп към него се намира зад крика:

Това са двете места където има болтове достъпни от купето:

След бая зор установих, че на пластмасата от въната страна има още 2 болта(аз си мислех, че са смо гумени щифтове). В двете дупки влизат тези щифтове.

Болтовете са от мека(почти гумена) пластмаса. Аз лично не се мъчих да ги развивам отвътре, напънах ги внимателно като подпъхнах една планка под самия стоп.

До довечера се надявам да съм си намерил фасонки и да разпробия стопа за да го видите направен.
      We Are All Connected!

Коментар

Ок, това с фасонките явно беше доста оптимистично, явно само стари коли като Лада и Москвич само имат отделни фасонки.

Аз обаче не се предавам, днес успях да намеря счупен стоп от една алфа(дадоха ми го за 1 бира ) и сега го разчленявам, след което мисля да се възползвам единствено от фасонките му по-отделно.

За съжаление резултата ще е видим най-рано в петък тъй като утре съм зает.
        We Are All Connected!

Коментар

стопове за Y60 функциониращи с 3 светлини = 90лв./бр.
          ЦарЦимеон ?? - последните сини магазинчета

Коментар

След огледи по моргите се видя, че нужда от цели запазени стопове нямам Другата седмица ще се разходя още малко и съм сигурен, че ще намеря счупен стоп от който да взема фасонки Просто е безмслено да осакатявам един стоп само заради фасонките, особено като има толкова много блъснати коли в софия
            We Are All Connected!

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
              След огледи по моргите се видя, че нужда от цели запазени стопове нямам Другата седмица ще се разходя още малко и съм сигурен, че ще намеря счупен стоп от който да взема фасонки Просто е безмслено да осакатявам един стоп само заради фасонките, особено като има толкова много блъснати коли в софия
              Вчера ритах из гаража един от Нексия,ще погледна на новия дали му стоят фасонките и ако стоят,стария го получавош съвсем безплатно.Като се замисля,трябва да са два...
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                Вчера ритах из гаража един от Нексия,ще погледна на новия дали му стоят фасонките и ако стоят,стария го получавош съвсем безплатно.Като се замисля,трябва да са два...
                Много благодаря за офертата ще се възползвам.
                We Are All Connected!

Коментар

Само,трябва да измислим,как да ги вземеш.Аз съм в района на Метро 2.Телефона ми е 0898 540 775 -Илиян.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                    Здравейте, наскоро карах с брат ми и той забеляза че отзад страничните ми стопове не работят:...
                    Колега, можеш ли да ми обясниш за какво са ти стопове там? Нали имаш отдолу? Не забравяй, че автомобила ти е висок и долните ти стопове са доста по-добре забележими от малолитражка в сравнение с горните.

Просто не виждам смисъл да се ровиш и да правиш нещо, в което няма идея.

П.С. Аз имам и един в средата горе, ти нямаш ли го? И моя е от Италия.
                    "Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.

2007 Nissan Titan 5.6 V8 4WD

Коментар

Колега, точно защото на брат ми замалко щеше да се пъхне под бронята ми реших да ги направя да светят и тези горе

Благодаря на taran за фасонките, довечера или утре ще ги сложа и ще кача снимките от работата

От търсенето ми за стопове останових, че е най-добре да се търсят счупени стопове от японски автомобили, Honda, Toyota, Daewoo и подобни.
                      We Are All Connected!

Коментар

Какво направи ще светнат ли?

Коментар

Светнаха, утре ще пиша по-подробно какво стана
                          We Are All Connected!

Коментар

Ето ги и снимките на десният стоп

Тук е преди да го монтирам, дупките ги направих с боргия ф10 след което с ножчето падна голяма игра. Сигурен съм че с пила щеше да бъде много по-лесно но ме домързя да си купя и така за 30мин докарах двете доупки до това:

Тестове на крушката:

Ето и как тествах стоповете

И резултата:

Домързя ме да сваля и леви за да го направя и него

Както споменах и както се вижда, кабела е само един и се използва както за стопове така и за мигачи
                            We Are All Connected!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X