Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стопове на Patrol Y61

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стопове на Patrol Y61

Здравейте, наскоро карах с брат ми и той забеляза че отзад страничните ми стопове не работят:

Днес реших да проверя защо е така и за мое учудване се оказа, че от ляво имам лампи само най-долу и посредата а от дясно изобщо нямам лампи, дори дупките не са пробити за фасонки.

Въпросът ми е това нормално ли е за този модел? И ако да лесно ли се слагат крушките. Видях, че има закарани кабели и до двете страни така, че вярвам, че лесно бих си сложил стопове и там.
    One Planet, One Internet!
    We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

До: Стопове на Patrol Y61

Мойто Pajero к.б. беше така. Направило ми е впечетление че и на Tojota 90, ако не се лъжа не светят.
    Изглежда че е нормално.
    Андро.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
      Изглежда че е нормално.
      Явно някой незнаен евробюрократ е решил по някаква причина, че задните светлини на джиповете трябва да са бронята.

И на моя Патрул мигачи и стопове бяха долу на бронята, а горе - светлините за заден ход и май габарита за мъгла.

За Y60 има вариант задните светлини да са изцяло горе. За Y61 - не съм сигурен дали тайванците правят.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

От ляво само най-горната дупка не е направена а от двете страни има оставен куплунг в който само трябва да вкарам кабелите, така че, съм с надеждата, че ще успея да да се справя с добавянето на светлините
        We Are All Connected!

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
          От ляво само най-горната дупка не е направена а от двете страни има оставен куплунг в който само трябва да вкарам кабелите, така че, съм с надеждата, че ще успея да да се справя с добавянето на светлините
          Отляво предполагам, че са ти задния ход и габарита за мъгла? А какви други светлини искаш да пускаш там?

Не върви отляво да ти е габарит за мъгла, а отдясно стоп, защото най-много да си докараш главоболия като видят, че, примерно, горе ти свети стоп само от едната страна.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

мисля да си пусна от ляво и дясно успоредно още едни стопове и да сложа фар за задно и от дясно.
            We Are All Connected!

Коментар

Мисля че като закачиш ремарке отзад светват и от горните някои,един приятел ми каза че можело да си направя мост долу на буксата за ремаркето и постояно ще ми светят.И аз мисля да си направя горните дами светят.

Коментар

Здравей колега!На нашия Patrol(този,който си беше харесал) също нямаме фарове горе,даже има още 2-3 във Велико Търново,пък и където да съм се заглеждал,само долните работят.Горе са за мъгла(от ляво,най-долния) и за задна(над него).

Коментар

Здравеи колега!На всички джипове горните стопове са за декорация. п.с.На джиповете с дублиращи се стопове.
                  0898532785-КИКО

Коментар

В събота ще свалям стоповете да ги погледна и ще ви разкажа какво съм направил.
                    We Are All Connected!

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
                      Здравеи колега!На всички джипове горните стопове са за декорация. п.с.На джиповете с дублиращи се стопове.
                      Не на всички-при мен си е стандартната компоновка-горното тяло е основно,а долните(интегрирани в бронята) са за мъгла
                      08седемшест5едно513четири

Коментар

Ей това исках да знам.

Моя е внос от Италия, valio твоя от къде е?
                        We Are All Connected!

Коментар

Ами моя е внос от Австрия,но е Y260 така,че може и да не е същото връзване отзад.
                          08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                            Не на всички-при мен си е стандартната компоновка-горното тяло е основно,а долните(интегрирани в бронята) са за мъгла
                            Колега сигурен ли си че някои преди теб не го е преработил?
                            0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                              В събота ще свалям стоповете да ги погледна и ще ви разкажа какво съм направил.
                              Аде де Хакмен какво става ще ни светнат ли стоповете?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X