Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко снимки на подобрения по Patrol Y61 дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко снимки на подобрения по Patrol Y61 дълга база

След като карах 1 година Pajero 2.8 къса база стигнах до извода,че ми трябва по-голяма джипка за да събирам повече багаж, когато ходя на лов.

Избора е малко тривиален - Nissan Patrol Y61.

С оглед предстоящата екплоатация направих някои подобрения, който ще споделя:

Предна усилена Броня ARB с лебедка WARN -XDC 9500 и допълнителни светлини IPF

Окачване ОМЕ +2", подсилено за допълнителна тежест 150 кг на всяка ос

Ходовете нагоре и надолу не се получиха зле:

Шнорхел Safari, който се оказа,че се монтира от страната на водача и при свалено стъкло малко "съска":

Експедоционен багажник African Outback, който е много полезен,защото лесно му се добавят допълнения като стойка за джек и лопата ,палатка,душ,стълба,туба за гориво, резервна гума и др. такива:

Вантите първоначално ги сложих за оптичен тунинг, но още на първото излизане се убедих в полезността им

Гумите са Goodyear Wrangler MT/R:

33" се оказа приемлив размер и за достатъчна проходимост и за "задоволителна" динамика.

Отдолу има предна защита и защита на картера :

Според мен добре се получи на външен вид:

Предстои задна броня, АРБ блокаж (сега е с фабричния), нови джанти и т.н.

Стана приличен автомобил с добра проходимост, комфорт при дълъг път на асфалт,готин външен вид и задоволителна данамика въпреки 2.8 ТДИ двигателя.Точно от това имах нужда за лов и теглене на колесара с АТВ-то. Става и за пикници.
    Nissan Patrol Y61

До: Малко снимки на подобрения по Patrol Y61 дълга база

Браво! Това е любимата ми марка и модел и си го направил много готин! Поздравления!

Коментар

Извинявам се за невежият въпрос, но за какво служат вантите?
      One Planet, One Internet!
      We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

пазят от клони в гората...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

здравата си избухнал бате браво пък както си я направил само за пикници ли честито

Коментар

Страхотен е!
            Класика в жанра!
            Браво.

П.П. Това го чака и моят дзвер !!!!
            [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Супер изглежда - браво

Коментар

Къде е правена? Добър избор!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                  Къде е правена? Добър избор!
                  В Пловдив - сервиза на А.Ковачев. Много добре се отнесоха хората с мен. Най-интересното е че всичко стана много бързо,безпроблемно и без забележки. Отивам там за първи път, но съм много доволен.
                  Nissan Patrol Y61

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
                    здравата си избухнал бате браво пък както си я направил само за пикници ли честито
                    Те пикниците са за да се оправдаят разходите пред булката.
                    Nissan Patrol Y61

Коментар

В този ред на мисли да питам нещо. Колата е внос от Германия. Отдолу обаче има доста повърхностна ръжда следствие на обработката на пътищата през зимата (според мен).

Та на въпроса - как се лекува това :

Става ли с телената четка или трябва да сменям?
                      Nissan Patrol Y61

Коментар

това го правих днес. моята също е от там, но изглежда доста по добре хем е по стара. първо минах и я измих отдоло след което като се метнах дай дръж и пак дай дръж. с тел. четка и дрелка чудеса стават /демек позачистих старателно колкото можах ръждата/. след това я минах цялата с обезмаслител /каквото и покритие да нанасяш трябва да е обезмаслено даже и антикор/. като изъхна а това стана бързо я напръсках с преобразувател на WYRTH който сум ползвал и съм много доволен. та за днес беше това. утре т.е. вдругиден се мятам с протектата за рамата и антикор за купето да стане както е било а не всичко с антикор. обърни внимание на праговете от вътре ако ще го правиш явно ще я хванеш точно на време и на зад. калници долния край където са престилките там при мен имаше по 1 лупата стара кал коята задържа влага. не се сетих днес да я снимам но е абсолютно същата работа. единствено ти трябва канал някой усърден /дето да си поиграй поне малко от малко да зачисти петната/ и си готов. това дето сега ти го изброих стана за 5-6 часа с демонтаж на подкалници, вежди и т.н. успех

Коментар

Хубаво изглежда! Подай още снимки на долната защита и погледни как се справих с ръждата при мен.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31504
                          LZ1VMH

Коментар

гледах от преди как я развиваш твоята машина, но аз исках да изглежда както е била и разликата е че шасито го оставих гладко ето мойте снимки извинявам се за качеството но нямам цифров апарат.
                            абе как слагате снимки в текста а не като прикачени?? та първите две са ко беше а следващите 5 са ко стана
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                              Хубаво изглежда! Подай още снимки на долната защита и погледни как се справих с ръждата при мен.
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31504
                              Ох,четох я твойта тема, но ти си имаш сервиз....Аз нямам време и умения за това, но ще търся нещо подобно.Утре ще снимам защитите по-подробно
                              Nissan Patrol Y61

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X