Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Воланът ми се тресе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Воланът ми се тресе

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
    За съжаление този месец няма да остане време да вкарам Мазньо в сервиз а и Митко е в отпуска 1 месец. Така, че ще го гледат след месец чак

Радостното наистина е, че след измиването на гумите(махнах калта от джантите) и балансирането на 4-те колела вече положението е доста по-добро.
    Митко Фулдата ли е отпуск ? До кога - имаш ли идея ?

Коментар

Това което ми каза на мен беше, че излиза 1 месец отпуск да си прави джипката.

Това ми го каза миналата седмица като прибирах Мазньо от него. Мисля да му се обадя подругата седмица да си запазя ден да ми прегледа пак колата, но този път в движение и да си каже мнението.
      One Planet, One Internet!
      We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
        Митко Фулдата ли е отпуск ? До кога - имаш ли идея ?
        Ами до 7 май ...

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
          Това което ми каза на мен беше, че излиза 1 месец отпуск да си прави джипката.

Това ми го каза миналата седмица като прибирах Мазньо от него. Мисля да му се обадя подругата седмица да си запазя ден да ми прегледа пак колата, но този път в движение и да си каже мнението.
          Какво стана с тресенето колега?

Коментар

От: Воланът ми се тресе

Провери си амортисора на предното окачване и отстрани всички луфтове по предницата, успех!

Коментар

Първоначално публикуван от donkole Преглед на мнение
              Провери си амортисора на предното окачване и отстрани всички луфтове по предницата, успех!
              Темата е от преди повече от 6 години! Ако до сега джипа не е станал на кутийки за бира или нещо подобно, вероятно е спрял да тресе!

Коментар

Хаха
                ако искате вярвайте... свикнах с тресенето и доста годинки си го карах така. Преди месец goshko-loshko го заведе на доктор и най-накрая проблема се реши перманентно.

Но нека споделя какво беше, защото си беше бая комплесен проблем:
                - имах изтекъл демпфер
                - оказа се че имам крива гума
                - след това установихме и крива джанта
                - единият хъб в това време се потроши, та и той допринесе за проблема
                - и най-накрая се оказаха разхлабени лагери в главината, които с времето тотално бяха заминали

Всяко едно нещо, беше диагностицирано и подменено веднага щом ми го казваха. Проблема е, че за първите демпфера ходих 4 пъти до сервиз.
                Гумите и джантите всяка година се правеха и съответно всички майстори тях обвиняваха.
                Хъба го потроших на една разходка и докато ми доставят новите, и него 3-4 пъти обвиниха(според мен безпочвено).
                А за тези лагери съм ходил поне 6 пъти с това оплакване и все ми казваха, че са наред

Та... ако някой друг има този проблем... да ги хваща всичките неща на куп и да натиска майсторите да отварят и да снимат. Не може да се вярва, че са си свършили работата
                One Planet, One Internet!
                We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X