Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Nissan Terrano 2.4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за Nissan Terrano 2.4

Газов инжекцион съм
    Прикачени файлове
    само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от nightboy Преглед на мнение
      Колега благодаря за изчерпателния отговор с тези доводи ,като се замисля си прав. Мен не ми трябва за товар ,а за возия и за това мисля да взема къса база ! Ти явно си дългогодишен шофъор на терано и от това което си ми написал явно познаваш машината ! Само не разбрах твоето дизел или бензин е ?
      Вероятно питането е отправено към мен...
      Моето е дълга база и е дизел,но...возията е сходна.На Витара съм се возил обаче доволно...ами значително по-некомфорна и е возията спрямо Тераното..
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

пост #31 е отговор на пост# 28
        само бараки

Коментар

Kолеги, какво ви е мнението за Nissan Terrano I 2.4, къса база, бензин?! Как са като качество и за какво трябва да се гледа и внимава, при покупката на такъв? Този модел има ли предимства спрямо 2-ката, от същия клас?!

Коментар

Първоначално публикуван от jack52 Преглед на мнение
            Kолеги, какво ви е мнението за Nissan Terrano I 2.4, къса база, бензин?! Как са като качество и за какво трябва да се гледа и внимава, при покупката на такъв? Този модел има ли предимства спрямо 2-ката, от същия клас?!
            Ами според мен трябва да се гледа първо за...ръжди.
            Терано 1 е вече модел на доста годинки,а аз си мисля ,че купето му не е подцинковано като на Терано 2....
            Доста гният и дори има големи поражения по рамите им/което всъщност е пагубно за даден екземпляр/
            Иначе...според мен Терано 1 е по-качествено направен /все пак си е японска сглобка/,от наследника му Терано 2,който си е европейски автомобил!
            От тук нататък вече гледаш всичко като на стандартен автомобил.
            Мотор-трансмисия/задължително да няма шумове и да превключва мазно и без хъркане и не трябва да се изключват скоростите при повече газ сами/-режимите 4х4/бързи-бавни-уверяваш се ,че работят/-състояние на купето отвътре/седалки,тапицерии,всичко ли работи по табло-уреди и т.н./.
            Терано 2 обаче си остава по-комфортен и изглеждащ по-съвременно автомобил...
            Поздрави и успех с избора!
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
              Ами според мен трябва да се гледа първо за...ръжди. ...
              +много!!! Не само по купето, а най-вече рамата. Виждал съм такива, които просто не подлежат на никакъв ремонт ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

терано 1 май са над 20-годишни вече... Много трудно би се намерило запазен екземпляр... Цените на тенекеджийските услуги са такива, че по-добре да се купи 2-ка за някоя хилядарка повече, вместо да се дадат за кърпене със съмнителен ефект...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                  ... Цените на тенекеджийските услуги са такива ...
                  Остави цените и остави тенекиите! Като е изгнила рамата, просто няма оправяне.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                    терано 1 май са над 20-годишни вече... Много трудно би се намерило запазен екземпляр... Цените на тенекеджийските услуги са такива, че по-добре да се купи 2-ка за някоя хилядарка повече, вместо да се дадат за кърпене със съмнителен ефект...
                    Терано 1, има по-агресивен вид! Вярно, че са по-старички и май горят с по 5 на 100 повече от 2-ката, ако не се лъжа. На мен не ми трябва за градски автомобил, а по-скоро за излети или да свърша някоя работа с него, така че спрямо цена-качество е ок. Въпроса с ръждата обаче ...

Коментар

Нека и аз се присъединя като горд собственик на Terrano II 2.4 бензин нещото,което ме вълнува в момента е колко масло побира двигателя и какво марка бихте ми препоръчали???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X