Колега благодаря за изчерпателния отговор с тези доводи ,като се замисля си прав. Мен не ми трябва за товар ,а за возия и за това мисля да взема къса база !Ти явно си дългогодишен шофъор на терано и от това което си ми написал явно познаваш машината ! Само не разбрах твоето дизел или бензин е ?
Вероятно питането е отправено към мен...
Моето е дълга база и е дизел,но...возията е сходна.На Витара съм се возил обаче доволно...ами значително по-некомфорна и е возията спрямо Тераното..
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Kолеги, какво ви е мнението за Nissan Terrano I 2.4, къса база, бензин?! Как са като качество и за какво трябва да се гледа и внимава, при покупката на такъв? Този модел има ли предимства спрямо 2-ката, от същия клас?!
Kолеги, какво ви е мнението за Nissan Terrano I 2.4, къса база, бензин?! Как са като качество и за какво трябва да се гледа и внимава, при покупката на такъв? Този модел има ли предимства спрямо 2-ката, от същия клас?!
Ами според мен трябва да се гледа първо за...ръжди.
Терано 1 е вече модел на доста годинки,а аз си мисля ,че купето му не е подцинковано като на Терано 2....
Доста гният и дори има големи поражения по рамите им/което всъщност е пагубно за даден екземпляр/
Иначе...според мен Терано 1 е по-качествено направен /все пак си е японска сглобка/,от наследника му Терано 2,който си е европейски автомобил!
От тук нататък вече гледаш всичко като на стандартен автомобил.
Мотор-трансмисия/задължително да няма шумове и да превключва мазно и без хъркане и не трябва да се изключват скоростите при повече газ сами/-режимите 4х4/бързи-бавни-уверяваш се ,че работят/-състояние на купето отвътре/седалки,тапицерии,всичко ли работи по табло-уреди и т.н./.
Терано 2 обаче си остава по-комфортен и изглеждащ по-съвременно автомобил...
Поздрави и успех с избора!
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
терано 1 май са над 20-годишни вече... Много трудно би се намерило запазен екземпляр... Цените на тенекеджийските услуги са такива, че по-добре да се купи 2-ка за някоя хилядарка повече, вместо да се дадат за кърпене със съмнителен ефект...
терано 1 май са над 20-годишни вече... Много трудно би се намерило запазен екземпляр... Цените на тенекеджийските услуги са такива, че по-добре да се купи 2-ка за някоя хилядарка повече, вместо да се дадат за кърпене със съмнителен ефект...
Терано 1, има по-агресивен вид! Вярно, че са по-старички и май горят с по 5 на 100 повече от 2-ката, ако не се лъжа. На мен не ми трябва за градски автомобил, а по-скоро за излети или да свърша някоя работа с него, така че спрямо цена-качество е ок. Въпроса с ръждата обаче ...
Нека и аз се присъединя като горд собственик на Terrano II 2.4 бензин нещото,което ме вълнува в момента е колко масло побира двигателя и какво марка бихте ми препоръчали???
Коментар