Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лампата за подгрева мига. Идеи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лампата за подгрева мига. Идеи?

Свали "компира" изчисти всичката гняс дето е влязла вътре (или има нещо изгоряло) и шансът да се оправи е 99%.

РД28Т пали без работещи свещи на -20 ако е наред. Верно пуши и тресе, но пали.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Свали "компира" изчисти всичката гняс дето е влязла вътре (или има нещо изгоряло) и шансът да се оправи е 99%.

Под "компира" имаш предвид електронния блок който се намира отдясно под бушоните в купето....???
      Мислех да го разглобясам тази неделя и да го почистя,и дано се оправи,че...
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Баш него.
        По-сложна електроника в колата няма.
        Това управлява подгрева, скоростомера, оборотомера и егра.
        Общо взето не ти трябва, ама пък е завряно на толкова тъпо място, ме при първата локва да се напълни с вода...
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Накрая се оказа че правеха проблем последните 3 свещи.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Любчо нали помниш Радневското блато - и моята лампа мигаше след като "компира" стоя половин час под вода и след това включваше и изключваше когато си иска и ми изгори три свещи...миналата седмица ти казах да го провериш ама не ме чуваш май...
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
              Любчо нали помниш Радневското блато - и моята лампа мигаше след като "компира" стоя половин час под вода и след това включваше и изключваше когато си иска и ми изгори три свещи...миналата седмица ти казах да го провериш ама не ме чуваш май...
              Да бе имам идеята да го отворя сега в неделя,но ми стана интересно дали може да е и от другаде проблема!!!
              П.П.Между другото,карал съм с изгоряла свещ/от трите задните/ и никога не ми е индикирало,че имам проблем....Единствено /пак от същите 3 задни/когато изгоря втора свещ,и се проби , окъси на главата ,изгори ми бушона и нямах никакво подгряване....тогава ми индикира за проблем!
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X