аз влязох в е**аси филма с тоя двигател на Патрола ми...... Като доразглобихме двигателя се оказа, че буталата са ошкурени от двете страни, както каза майстора "завлачени". Едното бутало е сменяно... и са набити някакви "ризи" До колкото разпитах - Патрола няма оригинални такива. Значи е ТеНеТеМе. Тука вече много се замислих какво да правя и затова се допитвам тук за съвет... Дали да търся някакви заводски ризи от други автомобили които да набия на мястото на досегашните или да заебавам тоя двигател и да търся друг..... Майстора каза - ще намерим ризи споко - после нови бутала и сегменти, лагери, шлайф колянов вал и имаме нов мотор.... Аз обаче не съм привърженик на слагане на толкоз различни по произход чарколаци...... Общо взето чакам утре да се обадят за коляновия вал на какво дередже е за да реша какво да правя... Коляновия вал един път е стърган... може и да е крив - коментираха майсторите.... То не останаха нищо в този двигател дето да си остане оригинално...... От друга страна намерих двигател, по думите на продавача "в отлично състояние", ама той и Патрол-а го взех като в "отлично състояние". Парите му не са зле, но си мисля да не се насадя пак на нещо уйдурдисвано. Иначе ме блазни мисълта да го взема и да му сложа моята нова, оборудвана с нови части глава.... Приемам всякакви съвети....

Коментар