Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И моят Патрол е вече с лебедка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И моят Патрол е вече с лебедка.

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
    Така ,ДА , ама дзън ,дзън , НЕ !
    Що не слагаш важните снимки ,ами ме караш да с е моря да пиша
    Като за начало бронята става , ама ,,подпориките'' са малко афиф(щот знам колко те слуша главата)
    Доработки ще правиш мнооого - иначе ще ти е скучно
    Имам доста снимки с брони на Патрули ,ама дай някой мейл , че да ти ги пратя.
    ПС да не мислиш . че на Чавата това ще му е последната броня ...
    М/у другото при мен ,,тавата'' и захватите са от 6 и 8 мм матрял
    Виноват за пропуснатата снимка,но писах темата 40мин. преди работа/че и закъснях/,че затова съм пропуснал този момент.При мен плочата е почети 7мм.,а тези тръбички отзад са външно 35мм,а са дебелостенни по 4мм.Както са заварени и под ъгъл смятам че ще държат.....поне ще ги пробвам колко им е сулука.Ако отдадът.....е ти знаеш тунингът никога не спира,а само сме на определен етап от него.
    П.П.Майтапа настрана,но след монтажа на лебедката ми става страшно,щото преди имах едно на ум,че ще трябва трактор....пък сега полека полека ще ми дойде една увереност.....пък и както каза нещо имам проблеми с главата.....Но...ще поживеем и ще видим.Поздрави.
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Благодаря на Янко и Чавдар за линковете.Ще ги разгледам обстойно и......съм отворен за всякакви доработки/между другото ще режа скоро и задния калник,и ще изхвърлям стандартната броня и степенка отзад-тръбата за там вече е в гаража/,колко му е да попроменим нещата....въпрос на железа,флекс,електрожен иии......идеи.Поздрави.
      NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
        ....Майтапа настрана,но след монтажа на лебедката ми става страшно,щото преди имах едно на ум,че ще трябва трактор.....
        Е сега ще ти трябва по-голям трактор

Рязането при мен е решено така:
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от churov; 06-02-08, 15:05.
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
          Е сега ще ти трябва по-голям трактор

Рязането при мен е решено така:
          Янко знам как е при теб......имам около 40 снимки на Патрола ти,при мен ще е същото,само че бронята ще е от тръба.......както вече писа в една тема "всичко вече е измислено".Поздрави.
          NISSAN FOREVER

Коментар

Браво! Чудесна работа! Една лебедка винаги влиза в употреба, особено, когато си е сложена на мястото. След като я ползваш, не забравяй, че и акумулаторът ти е "бял човек", а фаровете и мигачите защо ги остави така незащитени в гората?....
            Пожелавам ти следващата тема, която пуснеш, да е "Новото ми окачване". Успех!
            NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Първоначално публикуван от petio-beliata Преглед на мнение
              Браво! Чудесна работа! Една лебедка винаги влиза в употреба, особено, когато си е сложена на мястото. След като я ползваш, не забравяй, че и акумулаторът ти е "бял човек", а фаровете и мигачите защо ги остави така незащитени в гората?....
              Пожелавам ти следващата тема, която пуснеш, да е "Новото ми окачване". Успех!
              Благодаря за пожеланията и дано наистина следващото нещо /ако събера нужния лев де/да е ново окачване.За акумулатора имам в предвид че и той "душа" носи,а що се отнася до защита на фаровете и мигачите.....просто до сега не ми се е случвало/пък съм изгазил доста храсталак и клонак из Средна Гора/да имам проблем с тях/то никога не е късно де/,пък и не исках да утежнявам допълнително конструкцията.Можеби трябва да счупя нещо отпред/да не дава Господ/ и ....веднага ще има доработка на бронята.
              П.П.Между другото имам идея да направя на фаровета стойки с мрежа за защита,но все не ми остава време за това.Поздрави.
              NISSAN FOREVER

Коментар

Машината наистина си я бива а на мен са ми много интересни фаровете. Ако може малко инфо за произход. Интересувам се дали се предлагат такива за Г клас .....
                Благодаря предварително.
                Взимат ли ти - бегай, гонят ли те давай.

Коментар

Първоначално публикуван от angel_vl Преглед на мнение
                  Машината наистина си я бива а на мен са ми много интересни фаровете. Ако може малко инфо за произход. Интересувам се дали се предлагат такива за Г клас .....
                  Благодаря предварително.
                  Ами какво да ти кажа.Какви са точно фаровете не знам,защото така купих колата.Те са някакъв смес от:
                  1.стандартния фар на Патрола.
                  2.в него са вкарани лупи вероятно от Ауди А6 или нещо такова
                  3.прозрачните стъкла отпред са със сигурност от Голф2
                  4.а при включване на дълги освен че светват /дългите/,лупите се изместват нагоре посредством.....най-обикновени машинки за централно
                  Сбирщайн са фаровете и доста ТеНеТеМе е имало,но....ефектът не е никак лош/както и светенето/.За Г-то мисля,че ако ти се играе можеш спокойно да се захващаш.Поздрави.
                  NISSAN FOREVER

Коментар

и сега какво да чакаме, патрул на покрива на общината ли?
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Да бе! А аз - наивника си мислех, че само в София и Варна местата за паркиране са кът!
                      NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
                        и сега какво да чакаме, патрул на покрива на общината ли?
                        Ми колко му е.....дотолкова не ме слуша и мене главата,ноооо....нещо финансовия въпрос не се връзва......за съжаление
                        NISSAN FOREVER

Коментар

Финансовият въпрос ли? Изтървеш ли го от петия етаж, просто приключваш с инвестирането в него...
                          NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Първоначално публикуван от petio-beliata Преглед на мнение
                            Финансовият въпрос ли? Изтървеш ли го от петия етаж, просто приключваш с инвестирането в него...
                            И ти си прав.....този аспект не бях го разглеждал.....
                            NISSAN FOREVER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X