Някои може ли да ми каже добър маистор дизелджия при когото да отида да ми погледне помпата и евентуално да я регулира.Става вапрос за Patrol GR 91г. 2,8td
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за ГНП на Патрул
Свий
X
-
До: Вапрос за ГНП на Патрул
Мойта течеше и ходих при един майстор извествн от едно време - Агоп. Той я оправи, нямам забелижки (вече 10 000 км) и ми взе доста по-прилична сума от офертите на разни Bosch-Disesel сервизи. Ако те интересува ще ти обясня как да го намериш.Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Ами да ще ти бъда благодарен.Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнениеМойта течеше и ходих при един майстор извествн от едно време - Агоп. Той я оправи, нямам забелижки (вече 10 000 км) и ми взе доста по-прилична сума от офертите на разни Bosch-Disesel сервизи. Ако те интересува ще ти обясня как да го намериш.
Причините са че няма зима няма лято не се ли кара 6-7ч. трябва да отвъртам ония ти винт на обогатителя докрай за да запали.А като запали не държи обороти и трябва да му подавам газ поне 1м. докато започне да си ги държи сам. И пуши на богато.Първоначално публикуван от hilllti Преглед на мнениеНапиши причини, които водят до намирането на майстор.Какви са проблемите (от какво естество) разход,палене,пушек..и т.н
Последно редактирано от CarTest™; 22-01-08, 17:06.0896-85-69-86
0876-38-17-17
Коментар
-
мисля че проблема нее в помпата започни с подгряването а после премини към горивната магистрала може да дърпа въздух и да ти връща горивото обратно в резервоара после докато засмуче мъка
поне аз така мисля може и да греша но не боли да пробваш преди да разбазикаш помпата
Човек се учи с много практика:D
Коментар
-
Ако си я разбъзикал вече, не е добре. Ако още не си я пипал върви при, не Агоп(защото той не се занимава с джипове) а при синът му Капри. Но по оплакването ти, може би само с регулиране няма да минеш, и на изуст казано ротора май си отива.Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеТой вече я е разбъзикал. Оттук нататък само сваляне на помпата, качване на стенд и основна регулировка я оправя.LZ1HRD
Коментар
-
Моя съвет е да отидеш в Супер Дизел на околовръстното за диагностика. Взимат около 30лв, но поне ще ти кажат от какво е после може да си търсиш майстори.
Аз има Y60-94 година. Пушеше здраво черно. Пали няма зиме няма лете дори без обогатител, върви, гори всичко. Там ми направиха ремонт на помпата, ротор + някакви други елементи, комплект гарнитури, регулиране и тн всичко ми излезе около 500лв. Сега разхода ми падна малко и нямам никакъв черен пушек.
Коментар
-
Значи Агоп прави смо помпи няма значение от какво са а Каприел другите работи като ремонти по двигателят.Първоначално публикуван от hilllti Преглед на мнениеАко си я разбъзикал вече, не е добре. Ако още не си я пипал върви при, не Агоп(защото той не се занимава с джипове) а при синът му Капри. Но по оплакването ти, може би само с регулиране няма да минеш, и на изуст казано ротора май си отива.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар