Някои може ли да ми каже добър маистор дизелджия при когото да отида да ми погледне помпата и евентуално да я регулира.Става вапрос за Patrol GR 91г. 2,8td
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за ГНП на Патрул
Свий
X
-
До: Вапрос за ГНП на Патрул
Мойта течеше и ходих при един майстор извествн от едно време - Агоп. Той я оправи, нямам забелижки (вече 10 000 км) и ми взе доста по-прилична сума от офертите на разни Bosch-Disesel сервизи. Ако те интересува ще ти обясня как да го намериш.Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнениеМойта течеше и ходих при един майстор извествн от едно време - Агоп. Той я оправи, нямам забелижки (вече 10 000 км) и ми взе доста по-прилична сума от офертите на разни Bosch-Disesel сервизи. Ако те интересува ще ти обясня как да го намериш.
Първоначално публикуван от hilllti Преглед на мнениеНапиши причини, които водят до намирането на майстор.Какви са проблемите (от какво естество) разход,палене,пушек..и т.нПоследно редактирано от CarTest™; 22-01-08, 16:06.0896-85-69-86
0876-38-17-17
Коментар
-
мисля че проблема нее в помпата започни с подгряването а после премини към горивната магистрала може да дърпа въздух и да ти връща горивото обратно в резервоара после докато засмуче мъкапоне аз така мисля може и да греша но не боли да пробваш преди да разбазикаш помпата
Човек се учи с много практика:D
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеТой вече я е разбъзикал. Оттук нататък само сваляне на помпата, качване на стенд и основна регулировка я оправя.LZ1HRD
Коментар
-
Моя съвет е да отидеш в Супер Дизел на околовръстното за диагностика. Взимат около 30лв, но поне ще ти кажат от какво е после може да си търсиш майстори.
Аз има Y60-94 година. Пушеше здраво черно. Пали няма зиме няма лете дори без обогатител, върви, гори всичко. Там ми направиха ремонт на помпата, ротор + някакви други елементи, комплект гарнитури, регулиране и тн всичко ми излезе около 500лв. Сега разхода ми падна малко и нямам никакъв черен пушек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hilllti Преглед на мнениеАко си я разбъзикал вече, не е добре. Ако още не си я пипал върви при, не Агоп(защото той не се занимава с джипове) а при синът му Капри. Но по оплакването ти, може би само с регулиране няма да минеш, и на изуст казано ротора май си отива.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар