Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Терано 2 TD - Проблем с предни колела при включено 4x4
Свий
X
-
От: Терано 2 TD - Проблем с предни колела при включено 4x4
Стискам палци.Първоначално публикуван от A.pantev Преглед на мнениеДано не си прав. Аз взех някакви уж нов модел, уж най-коравите за сега(според гладиатор), една зима с 36тици и преден блокаж не са гъкнали.
Този "нов модел" не мисля че ми е попадалИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Това са автоматични хъбове.Първоначално публикуван от fxroad Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]989795[/ATTACH]
Така изглежда въпросният хъб.
Моя съвет е да вземеш едни ръчни и да си решиш проблема генерално.
УспехНула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Гпворим за теранови. При патролските не знам как стои въпроса, ама там нали си има орифинални автоматично-ръчни - защо ти е нещо различно от тях?Първоначално публикуван от A.pantev Преглед на мнениеДано не си прав. Аз взех някакви уж нов модел, уж най-коравите за сега(според гладиатор), една зима с 36тици и преден блокаж не са гъкнали.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
По марка и модел на автомобила ли да търся или има и съвместими хъбове?Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнениеТова са автоматични хъбове.
Моя съвет е да вземеш едни ръчни и да си решиш проблема генерално.
Успех
Имат ли ляв и десен?Последно редактирано от fxroad; 11-06-19, 12:21.
Коментар
-
Не знам колко се различават като конструкция от терановите, но едва ли ще е много. Автоматичните нещо не ми вдъхваха доверие. По Австралия някои патроли имат изцяло ръчен хъб(без автоматичен режим), които според колегите там са изключително здрави, но цената им въобще не ми хареса.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеГпворим за теранови. При патролските не знам как стои въпроса, ама там нали си има орифинални автоматично-ръчни - защо ти е нещо различно от тях?
Коментар
-
Да, търсиш за Терано 2. И двата са еднакви. Тези например, колегата е съфорумец и праща по куриер.Първоначално публикуван от fxroad Преглед на мнениеПо марка и модел на автомобила ли да търся или има и съвместими хъбове?
Имат ли ляв и десен?Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Ето и още една алтернатива пак на ръчни хъбове . Колегата също е от форума
http://offroadmashini.com/?product=%...nissan-terrano
Коментар
-
Преди да премина на вариант покупка реших да разглобя хъба и да го поразгледам. Не открих нищо което да изглежда износено или счупено. Единственото което ми направи впечатление е пружина, която нямаше никаква якост. Разпънах я леко, нагрях и я охладих рязко. След като се позакали я поставих обратно и сглобих хъба. Направих няколко теста при голям наклон на заден и се оказа че 4х4 работи отново.
Надявам се, че съм решил проблема трайно.
Между другото въпросната пружина се предлага нова на цена 12 лева.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар