Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да попитам за Нисан Х трайл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да попитам за Нисан Х трайл

Искам да си купя дюза втора употреба за нисан х трайл 136 коня . Та мисълта ми е кой от натписите трябва да гледам да одговаря на моята дюза ....
    Прикачени файлове

От: Да попитам за Нисан Х трайл

Никой ли незнае.......????

Коментар

Мдаа то никой не пише .... ама поне четете Купих си 4 втора употребА ДЮЗИ и ги монтирах , без да въвеждам кодовете . .... Нисана си запали и работи много добре и върви ....Та пак въпросче проблем ли е че несъм вкарал кодовете на дюзите????

Коментар

16600-AW402 e нисанския номер, DCRI105130 им е номера на DENSO. За другото не знам. Според мен е редно да се направи всичко по сервизно ръководство.

Те като са втора ръка са с вкарани кодове в самите дюзи (ако има такива). Дали трябва да им се бае допълнително нямам идея.

ПП: В частите бг цената им е левче, че е и намалена от 1.10лв. (не е майтап - провери). На твое място бих пробвал да поръчам 4 нови за 4 кинта. Току виж ти вързало.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Чета из форумите че се вкарвали кодове на други коли , че затова попитах .А иначе гледах да е същия номер след надписа денсо...

Коментар

Кола с кола еднакви няма. Проучи каква е процедурата конкретно за твоята.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Нали това правя ....... ФОРУМА НЕ Е ЛИ ЗА ТОВА ????

Коментар

Не си питал "Има ли кодове?" или "Вкарват ли се кодове?", а "Проблем ли е че не съм вкарал кодовете?", от което се подразбира че си разбрал че имат кодове.

За ясни отговори питай ясни въпроси!

И НЕ ВИКАЙ!!! НЕ Е ПРИЛИЧНО!

Коментар

Виждам че си умника на сайта .... Просто можеше да кажеш ,че незнаеш ..... Не е необходимо да си остроумен повече от необходимото .

Коментар

Ми казал съм го, ама явно няма кой да чете.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    16600-AW402 e нисанския номер, DCRI105130 им е номера на DENSO. За другото не знам. Според мен е редно да се направи всичко по сервизно ръководство.
                    Явно и правилата на форума няма кой да чете, преди да се изказва кой какъв е.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                    X