Искам да си купя дюза втора употреба за нисан х трайл 136 коня . Та мисълта ми е кой от натписите трябва да гледам да одговаря на моята дюза ....

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Да попитам за Нисан Х трайл

Свий

X
- 

От: Да попитам за Нисан Х трайл

Мдаа то никой не пише .... ама поне четете Купих си 4 втора употребА ДЮЗИ и ги монтирах , без да въвеждам кодовете . .... Нисана си запали и работи много добре и върви ....Та пак въпросче проблем ли е че несъм вкарал кодовете на дюзите???? Купих си 4 втора употребА ДЮЗИ и ги монтирах , без да въвеждам кодовете . .... Нисана си запали и работи много добре и върви ....Та пак въпросче проблем ли е че несъм вкарал кодовете на дюзите????
 Коментар
- 

16600-AW402 e нисанския номер, DCRI105130 им е номера на DENSO. За другото не знам. Според мен е редно да се направи всичко по сервизно ръководство.

Те като са втора ръка са с вкарани кодове в самите дюзи (ако има такива). Дали трябва да им се бае допълнително нямам идея.

ПП: В частите бг цената им е левче, че е и намалена от 1.10лв. (не е майтап - провери). На твое място бих пробвал да поръчам 4 нови за 4 кинта. Току виж ти вързало. (не е майтап - провери). На твое място бих пробвал да поръчам 4 нови за 4 кинта. Току виж ти вързало. Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено! Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
- 

Не си питал "Има ли кодове?" или "Вкарват ли се кодове?", а "Проблем ли е че не съм вкарал кодовете?", от което се подразбира че си разбрал че имат кодове.

За ясни отговори питай ясни въпроси! 

И НЕ ВИКАЙ!!! НЕ Е ПРИЛИЧНО!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
- 

Ми казал съм го, ама явно няма кой да чете.

Явно и правилата на форума няма кой да чете, преди да се изказва кой какъв е.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение16600-AW402 e нисанския номер, DCRI105130 им е номера на DENSO. За другото не знам. Според мен е редно да се направи всичко по сервизно ръководство. Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено! Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар