Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СТРОШИХА СТЪКЛОТО ЗА ДА ОТКРАДНАТ ВИНЕТКАТА !!!!!!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СТРОШИХА СТЪКЛОТО ЗА ДА ОТКРАДНАТ ВИНЕТКАТА !!!!!!!!

Съжалявам за спама, но как изобщо може да се свали винетка или гражданска от стъклото лесно ? Винаги когато свалям старите е егати зора и се маха на парчета. Накрая лепилото остава по стъклото и се налага да го махам със специален препарат за лепила. Дайте идея за някакво улеснение.

Коментар

Първоначално публикуван от dmitev Преглед на мнение
      Ти дай идея от къде да намеря стъкло, а за другото не бери грижа !
      Ако вземеш да уцелиш заглавието и раздела може някой и да ти даде идея.
      Разделът е този: http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=232
      А заглавието е свободно избираемо, с препоръка да звучи като "Купувам странично стъко за Терано".
      А пък ако трябва да давам идеи, бих посетил някоя морга, а иначе като се напише в гугъла "стъкло дясна врата терано" като първи резултат излиза такова за точно 25.80лв.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

с подобно на сешоар устройство ги отлепяли,
        Стига бе, аз ползвам пистолет за горещ въздух и пак не успявам да я разлепя цяла, помагам си с поздрави към майка и, и цялата рода обикновено

Коментар

Не не беше ,,преместваема,, полицая спомена че с подобно на сешоар устройство ги отлепяли, не съм изолиран случай за Варна!
          Това съм го виждал в сервизите за смяна на стъкла,но пак си иска време.
          .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
          Киа спортаж2000тди 98г
          Ауди А3 1.9ТДИ
          Каравана Аdria 390Q

Коментар

Ужасна и вандалска постъпка, крайно време ще е всички стикери и документи за ГП, ГО и винетката, да бъдат електронни и само чрез регистрационния ни номер, ще се разбира кое и какво е платено... Ама нали и печатниците и те трябва да лапат, както и другите по веригата "ненаситни акули".....

Коментар

То в България има всякакви ,,виртоози,, стъкло има но за дълга база.Продъжавам да търся, но днес все пак е неделя!

Коментар

Баси курниците, изрично са писали, че е за къса база.

Коментар

Не не беше ,,преместваема,, полицая спомена че с подобно на сешоар устройство ги отлепяли, не съм изолиран случай за Варна!
                  И агрегат за ток ли си карат за тоя "сешоар"?

Коментар

Вярно, за нас-нетренираните е трудно свалянето на винетката. Но за бандитите явно е игра.

А за остатъците от лепило по стъклото се ползва просто мокър парцал. Лепилото пада след 15 секунди търкане. Не знам какви специални разтворители ползвате за толкова елементарна работа...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Разликата е, че като си сваляш винетката, е била ''печена'' на слънце в продължение на година. А в случая става въпрос за стикер, залепен преди не повече от две седмици.
                      Относно ''преместваемите'' винетки, мога да споря с часове, но не му е тук мястото.
                      На сърбела майката му е чесането.
                      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

При смяна на челно стъкло са ми премествали винетка, ама резултатът бе толкова сдъвкан по единия край (и с леко паднало покритие), че до нова година се чудих дали няма да ме спрат някъде
                        Това - в сервиз, който се занимава с такава работа... Та и затова се усъмних в какъв вид биха свалили винетката ако бързат...
                        Иначе да - лепилото се отмива елементарно и лесно с мокър парцал или препарат за стъкла...
                        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

За сваляне на остатъчното лепило, идеална работа вършат най-обикновени мокри кърпички. С мокър парцал не съм пробвал, но мокрите кърпички свалят всичко. А иначе новата винетка я залепих направо върху останалото лепило от предната. Който иска да се сърди.

Коментар

Преди години, сменях стъклото на старата кола . Смениха ми всички стикери от старото и ги сложиха на новото за по мако от 5 минути. Човека напръска с нещо ( по думите му вода с веро ) , после с едно подобно на шпакла нещо , просто подпъхна между стикера и стъклото.
                            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Окончателно премахване става със нарочни стъргалки ползващи ножче за бръснене като резец.Има ги почти навсякъде и чистят перфектно до стъкло без да драскат.А за да разлепиш читаво стикер от джама,си трябва време и внимание към детайла.
                              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Аз имам такава нарочна стъргалка, но мокрия парцал смъква останалите парченца доста по-бързо (иначе лепилото почва да лепне и размазва по върха на бръснарското ножче)...
                                А време и внимание към детайла едва ли са имали крадците
                                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X