Здравейте! Имам нужда от помощ. Лампата на подгряващите свещи свети 2-3 секунди след палене. На какво може да се дължи? Моделът е Терано2 97г. дизел.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лампа на подгряващи свещи
Свий
X
-
От: Лампа на подгряващи свещи
И при мен беше така - някой път светне за няколко секунди друг път не, някой път чуя релето друг път не и затова аз реших проблема кардинално. Пуснах един кабел от шината за подгревните свещи и запоих един диод с резистор и сега знам, кога греят , кога спират . На студен двигател греят винаги до достигане на някаква температура, след това гаснат. На топъл двигател не греят. А относно изгоряла свещ - при мен забелязах, че имам изгоряла чак в студеното време (от притрисането) на лампа по нищо не се различава от работещи 4 свещи.
Коментар
-
На 50 градуса темпратура на антифриза спират. Това е почти веднага след като ти отлепи стрелката за температура.
Система не засича изгорели свещи по никакъв начин. И да ги изключиш, пак си свети и подава ток все едно са там.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеСистема не засича изгорели свещи по никакъв начин. И да ги изключиш, пак си свети и подава ток все едно са там.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеИскаш да кажеш че на тераното и на патрула ползват различни релета? Не само по конструкция но и по логика на работа ... Тия са за застрел.
Как ще разбере колко свещи греят и колко са окъсили?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНе знам дали са различни, ама не мога да си представя реле дето ще си следи товара.
Как ще разбере колко свещи греят и колко са окъсили?
На патрула го прави, на магарцедес също.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНе е нужно да си го представяш
На патрула го прави, на магарцедес също.
Та и аз да си я направя.
Щото за сега съм с копче, светодиод и реле. И играя ролята на компа ръчно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНякаква схема дали може да се намери?
Та и аз да си я направя.
Щото за сега съм с копче, светодиод и реле. И играя ролята на компа ръчно.
Glow plug relay 15-0705.pdfИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНякаква схема дали може да се намери?
Та и аз да си я направя.
Щото за сега съм с копче, светодиод и реле. И играя ролята на компа ръчно.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар