Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Патрола тресе на студено
Свий
X
-
От: Патрола тресе на студено
А , нема лошо.В казармата всичките бяха бойци и ги лекуваха дежурно с аспирин.Знаете ли , че не ми пука за ....Говориме за различни неща.
Наполеон по подобен начин обобщил всички жени , ма никак не е бил прав.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Благодаря на всички отзовали се по темата. Някой, най-близо до Пазарджик, наема ли се да ми провери/премери/ дали вървят правилните тоци по веригите? За което ще си платя естествено. Предпочитам да се разходя до някъде, отколкото да патя от майстори-галфони. Казвам го, защото последния път когото ходих при един такъв, заради същият проблем, ми каза, че са ми изгорели двуполюсните свещи на 4-ти 5-ти и 6-ти. Съответно в магазина ми дадоха еднополюсни свещи и аз ги купих, защото не подозирах, че може света да е пълен с идиоти... После същият "майстор" ми преправи подгрева, по свещите които съм му занесъл, т.е. ряза шини и тем подобни дивотии. Със скопен подгрев и трите оригинални свещи в джоба си тръгнах, но все нещо ме чоплеше... Та отидох при един друг човек, който кара и прави Патроли откак се помни. Взе едно парче жица тури свеща на акумулатора и чудо - тя светна. Но отказа да оправя чужди бакии... Та се наложи сам да си върна обратно свещите на мястото и да възтановя отрязаните шини. Но с токовете съм гьон, така че, ако някой може да ми свърши тая работа с меренето, паля и тръгвам.
В краен случай, ще разпечатам схемите, които колегата публикува и така ще ходя по мастори, няма да ми е сефте. Все едно да ходиш на доктор с атлас по анатомия...Последно редактирано от kalio_kkk; 26-11-16, 23:43.Nisan Patrol`92, GR, RD28T дълга база
Коментар
-
Я сложи една снимка на свещите както са на мотора да ти кажа къде какво да премериш.
Преди това свали шините и премери съпротивлението на задните три свещи - между единия електрод и маса и между двата електродаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Специално за Ники и да знае че пия бира. Или на студа вече ром
Glow plug relay 15-0705.pdfИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеСпециално за Ники и да знае че пия бира. Или на студа вече ром
[ATTACH]892241[/ATTACH]
... а ше си го чета после, то и без тва си слезнА у телефона.
P.S. Това е схема на реле за Мерцедес с ОМ602.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар