Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патрола тресе на студено

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Патрола тресе на студено

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
    ... и заради нагоряли контакти на релето или слаба връзка ще свалиш свещите или дюзите ...
    +10
    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

А , нема лошо.В казармата всичките бяха бойци и ги лекуваха дежурно с аспирин.Знаете ли , че не ми пука за ....Говориме за различни неща.
      Наполеон по подобен начин обобщил всички жени , ма никак не е бил прав.
      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Благодаря на всички отзовали се по темата. Някой, най-близо до Пазарджик, наема ли се да ми провери/премери/ дали вървят правилните тоци по веригите? За което ще си платя естествено. Предпочитам да се разходя до някъде, отколкото да патя от майстори-галфони. Казвам го, защото последния път когото ходих при един такъв, заради същият проблем, ми каза, че са ми изгорели двуполюсните свещи на 4-ти 5-ти и 6-ти. Съответно в магазина ми дадоха еднополюсни свещи и аз ги купих, защото не подозирах, че може света да е пълен с идиоти... После същият "майстор" ми преправи подгрева, по свещите които съм му занесъл, т.е. ряза шини и тем подобни дивотии. Със скопен подгрев и трите оригинални свещи в джоба си тръгнах, но все нещо ме чоплеше... Та отидох при един друг човек, който кара и прави Патроли откак се помни. Взе едно парче жица тури свеща на акумулатора и чудо - тя светна. Но отказа да оправя чужди бакии... Та се наложи сам да си върна обратно свещите на мястото и да възтановя отрязаните шини. Но с токовете съм гьон, така че, ако някой може да ми свърши тая работа с меренето, паля и тръгвам.
        В краен случай, ще разпечатам схемите, които колегата публикува и така ще ходя по мастори, няма да ми е сефте. Все едно да ходиш на доктор с атлас по анатомия...
        Последно редактирано от kalio_kkk; 26-11-16, 23:43.
        Nisan Patrol`92, GR, RD28T дълга база

Коментар

Я сложи една снимка на свещите както са на мотора да ти кажа къде какво да премериш.

Преди това свали шините и премери съпротивлението на задните три свещи - между единия електрод и маса и между двата електрода
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Специално за Ники и да знае че пия бира. Или на студа вече ром

Glow plug relay 15-0705.pdf
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Специално за Ники и да знае че пия бира. Или на студа вече ром

[ATTACH]892241[/ATTACH]
              Ром, ром, даже и аз ше се прежала с кафето, нищо че не ми се пие !

... а ше си го чета после, то и без тва си слезнА у телефона.

P.S. Това е схема на реле за Мерцедес с ОМ602.
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X