Обява
Свий
Няма добавени обяви.
nissan terrano 2 2.7tdi кодове за грешки!
Свий
X
-
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
-
От: nissan terrano 2 2.7tdi кодове за грешки!
Компютъра нещо мрънка, без да дава подробности. "ECM Malfunction" е текста на грешката. Буквално пише "Изтрийте грешките, и ако след триене отново се появяват, сменете компютъра". Нямам никакви предположения какво е точно. Рядко се случва. Даже не помня дали съм попадал на друг случай.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Еми по номера, който ти излиза във http://japancars.ru/index.php?route=catalog/nissan
Предполагам че са 2 варианта всичко на всичко, та не ми се вярва да има грижи.
...ама пък втора смяна на компютър ми е доста странна, еле пък за това возило.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЕми те повечето електрически неща сдават от веднъж. Не ти говоря за датчика в дюзата - датчика на коляновия вал е друг датчик, намира се на капаците на колелата отпред на двигателя. И не е сдал от веднъж - като сдаде съвсем има пушеци и прочие, и невървеж.
Погледни, евентуално почисти и дебитомера, ама тая грешка неще да е от него.
Може би е добра идея да питаш и тия, дето са ти ремонтирали помпата, дали могат да помогнат с нещо. При гледане на живи данни също евентуално би си проличало кое е. Тайминга се вижда в реално време, оборотите от дюзата също.
Но тая грешка по прибсип е едно от трите неща - умна дюза, авансатор (това е в помпата), и датчик колянов вал. Може и от задръстен филтър или входяща цедка също да се случи, или от въздух в системата, но е по-малко вероятно - симптомите са малко по-различни, поне от задръстването - от дадено настъпване нагоре започва да прекъсва, ама не от време на време, а постоянно.
Коментар
-
Наизуст - не. Някъде го бях писал из темите, ама те пък са доста...
25977-7F400 е номера:
Трябва да изглежда точно като тоя на снимката. Имай предвид че често го бъркат с тоя за Bosch, ама нямат нищо общо. Patrol fen може да ти го внесе, има го и в namaleviavtochasti(точка)сом.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от garmodolov Преглед на мнениеИма ли вероятност да е сдал багажа и компа да не се обади,или да прави мизерии от време на време?
...ама нали писа че ти дава грешка 0201?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЧетеца ми не е за андроид а за Windows. И на 64 битова 7-ца си работи безгрижно. Купи си хубав преходник USB-COM, с чип на FTDI, и ще го подкараш и под 10-ка. Вероятно ползваш някакъв евтин и от там ти идва проблема.
Откачи акумулатора за 24 часа и грешките трябва да се изтрият.
Изпратено от моят LG-H815 с помощта на Tapatalk
Коментар
-
Няма драйвери. Драйвер имам само за прехдника USB-COM, а той е с FTDI чип и Windows-а си го инсталира автоматично.
Малкия диск отдавна не го знам къде е, защото на него няма нищо използваемо за мен. Като софтуер ти трябва само ECUTalk и нищо повече.
Това за четец за 14 пинова букса.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Здравейте колеги,относно грешка23 при мен/педала на гаста/ какво ли не правих следих кабели букси чистих и не и не 23 си седи,полудях , а то съм бил аз виновника когато го чистих педала сложил съм по дебело силиконче и ключето не се е натискало да прекъсне веригата. Прав е Спарки това е много рядък проблем и в повечето случаи не е виновен педала.
Изпратено от моят LG-H815 с помощта на Tapatalk
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар