До: NISSAN QASHQAI - мнения, впечатления, информация.

Оооох-потекоха ми сълзи да се смея....Абе пич-ти сериозно ли го говориш това или тренираш за някое шоу?Преди месец един симпатяга явно си е мислел същото като теб в резултат на,което по обедно време се беше хакнал с въпросният "джип" кашкай в един коловоз в люлин планина (пътят от суходол отиващ до параклисчето).Явно след като са се полюбували с мадамата на изгледа от остъкления покрив са решили да се прибират обратно в цивилизацията,обаче цък...кашкая е кАзал аз съм до тук...Междувременно покрай въпросният всъдеход минаваха всевъзможни талибански машини като москвич осмак,жигула на около 35 години без въобще да подозират по какъв коварен терен(трева и кал около два пръста) се движат на,който е закъсал дори такъв offroad звяр като кашкая...В крайна сметка нисан-нисана око не вади и въжето свърши това,което трансмисията не успя.Предната "броня" разбира се даде фира,щото кашкая му е под достойнството да го дърпат,ама нейсе...Та дай го малко по-леко с опитите извън първокласните пътища,че може да изпаднеш в неловка ситуация да те дърпат разни бтр-и....

А по въпроса за културата -дай да не си мерим ... дипломите,че да не стане още по-смешна ситуацията...Нападки по твой адрес няма-споделям единствено мнението си за въпросният автомобил.Не разбирам и за какво се палиш
-както мен ме задминават разни резачки по магистралата без да се депресирам,така и ти не се пали,че ти казваме,че си си купил нова лека кола,която обаче не е джип дори и на рекламите.
Поздрави.
Първоначално публикуван от geolexbg
Преглед на мнение

Поздрави.
Коментар