Счупих заднотото стъкло на Патрола -К160 къса база,моторчето на чистачката е горе.Предложиха ми да го изрежат от поликарбонат.Въпроса ми е от някъде мога ли да му изтегля размерите,отвори и тн за да го изрежат???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за задно стъкло на К160
Свий
X
-
От: Помощ за задно стъкло на К160
Колеги никои ли няма с къса база да пусне една рулетка на задното стъкло ,молим ако някой може да помогне да си пусне номера на лични аз ще му звъна за размерите"Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
Кольо.
-
Първоначално публикуван от PIT BULL Преглед на мнениеАко можеш да изчакаш до петък ще ти дам размерите,понеже джипа ми е на село в гаража.
ПП. Размера е 1300мм долу,1100мм горе и 550мм височина,НО не е правилен трапец."Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
Кольо.
Коментар
-
Ползвам Нисана за off,асфалт почти не вижда.Ново стъкло струва 197 лв!!!Между другото плътния полкарбонат няма нищо общо с плексигласа,вижда се през него почти като през сръкло ,не се криви и не се драска,гъвкав е и го дават около 200 пъти по здрав от стъклото."Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
Кольо.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар