Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Терано и неговата прочута щора за багажник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нисан Терано и неговата прочута щора за багажник

Истината е, че безумното решение за един е много практично и удобно за друг и обратно. Не съм привърженик на крайните мнения. За да се обоснова - аз имам голямо куче, което водя с мен, няма как отдолу да имам твърди шкафове, които вдигат нивото на багажника с 20-30 см поради ред причини. Най-малкото багажника става толкова висок, че кучето не може да се качва само. Същото важи и за инструментариума нахвърлян по цялото дъно, пък макар и покрит с гумена подложка, все пак кучето ми е 40 кила и може да строши нещо или още по-зле да се наръга на инструмент.

Иначе аз надиплени платове не виждам, такъв си е дизайна на щората на Рено. Планката пък съм сигурен, че ако беше пръсната щеше да изглежда почти фабрично. Отново опираме до лични предпочитания - просто на човека не му пречи и му върши работа. Аз благодаря на съфорумците, че се включиха с решения, точно това исках да се случи с темата. Пък който я чете след време ще види различни подходи и ще избере това, което за него е най-удачно.

vladdark, на теб също ти благодаря предварително, че ще постнеш твоя резултат.

За бирените чаши съм съгласен

Btw, сега видях брадвичката закрепена на кората на багажника. Някой ако има интересни решения за закрепване на подобни индструменти (брадвичка, мачете, моторна резачка и т.н.) също би било готино да сподели. Аз лично си нося такива неща с мен, но в насипно състояние, което ми се струва опасно при евентуални форсмажорни обстоятелства.

Коментар

За постоянно носените истории шкаф, по-висок от половин кутия за гедоре не ти трябва. Аз нося брадвичка, лопата, колан за теглене, голям набор гаечни ключове, понякога и гедоре, пожарогасител и ключ за джанти. Всичкото това (без пожарогасителя и лопатата) би се набутало в чекмедже с вътрешна височина не повече от 4см. Като сложиш и сантиметър щперплат отгоре + малко луфтове - станаха 5 и половина. И това за къса база. Естествено и под задните седалки имам разни нещица. Такова решение много слабо би повлияло на вместимостта на багажника - просто ще го пълня с 5см по-нагоре Не се сещам за какво бих ползвал чекмеджета от по 20 сантиметра, освен да си нося постоянно целия инструментариум с който разполагам.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Кората как я взех така си я метнах още ще се наглася, ще се застопорява и ще се издокарва споделих как съм решил прочутия проблем. Предпочетох тази кора щот е една от най широките и си е твърда какво то си искаш можеш да сложиш върху кората в това отношение даже е по функционално от оригиналното.
        Пък дали е станоло ужасно или добро всеки със мнението си автора на темата пита за решения кой как е постъпил и си споделяма, а как ще си реши проблема всеки си знае сам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X