Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Терано 2!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с Терано 2!!!

Даваш на Patrol fen и mimo13 от форума номера на дебитомера, който те интересува (има го върху корпуса му), и чакаш да те "зарадват" с цена.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте, мога да Ви да телефон на човек, който продава части втора ръка от терано и мисля че ще ти намери. Ако искате драснете на лс или темата

Коментар

Лично дебитомер втора ръка бих купил ако съвсем нямаше къде да се намери, или цената му е съвсем символична, да речем в рамките на 20-30 лв.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До колкото разбрах бензиновото терано няма дебитомер а някаква клапа(която незнам къде е)която замсетва дебитомера.Днес си взех джипа от маистор в стара загора които каза че ще го върже и ще му направи диагнозтика но нищо не можа да направи(поредния).Но ми каза да видя дали тази клапа е наред.

Коментар

май става въпрос за датчик дроселова клапа, възможно ли е заради нея да няма мощност?
            Последно редактирано от CarTest™; 29-11-15, 13:59. Причина: Търговси линк

Коментар

Не!
              Бензиново терано има дебитомер! В Стара Загора имате доста добри майстори! Проблема на цялата работа е, че незнам дали си подготвен за сумата, която ще ти кажат за ремонта. Имай предвид, че отвориш ли го го прави при човек, който вече се е сблъсквал с тоя мотор. Такъв човек е Андро. И друго направете го както трябва, защото после като мен ще отваряте 2 пъти(сега това, ще правя). Процедурата по вадене на двигател е отчайваща. Оригинални части има и не са скъпи! Спарки ти е писал с кого да се свържеш за тях. На този двигател има по оригинални номера за биелни лагери 3 броя номинален размер и 3 броя ремонтни размери. Те майсторите знаят.
              Последно редактирано от CarTest™; 29-11-15, 13:59. Причина: Цитат

Коментар

Иди в Бош сервиза. Търсиш Васил ...

Коментар

Колега, напръскай дебитомера с шпрей обезмаслител, и пробвай дали ще се промени вървежа, само за проба. Проста процедура, отнема 5 минути.

П.П. Не знаех че бензиновите имат дебитомер, но все това ми се въртеше в главата от началото на самата тема. Имах същия проблем, но с 2.7 дизел.

Коментар

Ако не знае къде е и как изглежда дебитомера.....

Коментар

Незнам!!!

Коментар

Ей-така изглежда:
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2011-09-06_205038_2.4_maf.jpg
Прегледи:1
Размер:37.5 КБ
ID:5693876

Датчика ти е AFH55M-11 или AFH55M-10. Като отделна резервна част по каталозите на NISSAN го няма. Продава се барабар с Venturi модула, който е с номер 16017-0F300, чиято цена е нащо като 420 евра.

В еBay e пълно с китайски ментета.

Вземи един спрей за карбуратори, свали датчика и се опитай да го почистиш. Може да свалиш и цялото тяло и да го почистиш. Ако след това няма промяна, тогава го мисли.

Коментар

Тази снимка от бензиново терано ли е ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X