Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за мнение за гуми!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моля за мнение за гуми!

Според мен,съдейки по описанието за какво ще се ползват гумите-едни дуратраци ще са ти идеални.Казвам го от личен опит-ползвам витарата по аналогично споменатите от теб условия.
    Yamaha Yz450F
    Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
    Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

ST Maxx и Дуратрак-а са аналогични гуми, шаблона е агресивни АТ. Аз преди време избрах Дуратрак, заради теоретично по-доброто им поведение на заледено,имат повече ламелки, досега/ два есенно-зимни сезона/се справят повече от добре.

Коментар

Питам за целогодишно каране!!!Нямам място да пребирам джанти с гуми!

Коментар

Писах по горе че са АТ.
          Това,че аз имам наблюдения върху Дуратрак само зимно време,проблем ли е?
          Скромният ми опит с АТ гуми всесезонно карани учи,че след първото лято стават леко несериозни,а след второто откровенно опасни.Лично неангажиращо мнение.
          Последно редактирано от zorod; 14-10-15, 21:53.

Коментар

Е аз пък имам наблюдение върху дуратрак само лятно време. Просто преди това лято ги купих. 2 морета+ някое и друго дребно пътешествийце насам-натам. Сигурно вече са на 4000км. Нищо им няма от лятото, а поведението и шума за тоя тип грайфер са си перфектни.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А за hankook dynapro mt мнение?по скоро за сняг как е?

Коментар

Допълвам си горното мнение, та да не остана криво разбран
                Това, че ми се занася задницата и си имам едно на ум, не е поради гумите, а поради задкормилно устройство Занасях тераното и с dueller-ите Вероятно ще го занасям и с най-най-най хубавите гуми.
                Знам как да го карам без да се занася, ама от време на време ми доставя удоволствие да съм в лек дрифт Все пак задниците са ни леки (аз съм къса база). Особено при остри завои на 1-ва и 2-ра (при включване от странична пресечка към по-главна улица)... как да не натиснеш педала още мъъничко? Конете не са много, но пък са достатъчни
                Като си избирах гуми, се бях раздвоил между BFGoodrich AT и Duratrack. Гудричите са си класика, но на сняг не могат да се мерят с Duratrack-a. Това го твърдя по опита си от дърпане на един къс galooper (който е в класа на тераното) и около който безпроблемно обикалях по склона, докато нагласим въжетата . Доста по-твърди гуми са. За лято и камънак вероятно са по-добре от гудиъра. Може и повечко км да изкарат. В крайна сметка се оказа, че гудрич няма наличен, а дюратрака имаше промоция. Успях да се преобуя за под 800 лв. Това ми реши дилемата. Не съжалявам. Дюратрака е добра гума, поне за моя начин на експлоатация. За по-тежък офф - не е добра идея. Въртя ги на около 6-7 000 км.

Коментар

Първоначално публикуван от avalanche Преглед на мнение
                  ...Все пак задниците са ни леки (аз съм къса база).
                  Не чак толкова, колкото си мислиш. Ако помня добре като мерих моето, разпределението на масите е 60:40 за преден:заден мост. LSD-то също дава свойта дан по въпроса, пък и малкото коне при ниска предавка не са критерий - въртящия момент е приличен.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сякаш наистина Дуратрак-а са оптималните универсални гуми които можеш да си купиш на този етап. Особенно щом според Спарки не се вдървяват лятото.
                    Avalanche,Бфг АТ карах две години, добре че е нямало. Такава гума, дори такъв тип шарка, на Тераното повече никога няма да сложа.
                    Последно редактирано от zorod; 16-10-15, 01:46.

Коментар

Моите зимни гуми за като от снимката на Sparky, въобще не съм доволен! За да не създавам грешно впечтление само казвам, че са най-лошите зимни гуми на пазара, не че не се движа зимата!

Коментар

Здравейте.
                        Тъй като е време за нови гуми,а никъде няма бленуваните Дуратраци,моля колеги,споделете мнението си за "ФУЛДА ТРАМП ЮКОН АТ".
                        Карам джипката Нисан Терано около 4-5 хил.км на година и мисля това да се случва само с един чифт гуми.
                        Приоритет ми е зимната стабилност.
                        Благодаря
                        "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
                        0878739299

Коментар

Здравейте колеги,и на мен ми е вече време да се огледам за гуми,и разбира се почвам с чуденето,гумите ми трябват за времето когато няма лов(за тогава имам МУДТЕРЕН),намислил съм да взема всесезонни и въпроса ми е,какво ви е мнението за тази гума,ако някой я търкаля бих бил благодарен да сподели отзиви.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tyre.jpg
Прегледи:1
Размер:36.2 КБ
ID:5703731

Коментар

Това категорично не е AT, както повечето го разбираме в тоя форум, а именно да става и за леки забежки и извън пътя.

Ето ти го в по-нромална компоновка (това нископрофилното на твоята снимка категорично няма място извън пътя, IMHO):
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:grabber-at-profil-property-original_51dfbe0fafc1f.jpg
Прегледи:1
Размер:60.1 КБ
ID:5703733

Същата марка имат други модели, покриващи малко повече изискванията ни, например АТ2.

Коментар

Далеч съм от мисълта че това от моята снимка е верния размер,по-скоро ме интересува като шарка как се държи на пътя,дъжд,жега и т.н.,все пак ще я карам лятото.

Коментар

Аз на витарата съм с HANKOOK DYNAPRO AT'M FR10, това според мен е една от най-добрите АТ гуми, няма да съжаляваш. Тоя грабер е за свалта през лятото.
                                СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
                                ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X