Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за помощ -Нисан Терано 2.7 дизел 1997 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за помощ -Нисан Терано 2.7 дизел 1997 г.

Здравейте,
    От известно време имам следният проблем при шофиране на колата,понякога при движение или на свободна скорост на място се получава леко придърпване с последващо леко увеличаване на оборотите при което светва "Чек" лампата,след леко форсиране или смяна на скороста "Чек" сигнала изчезва .Горивният филтър е сменен,пробвах с различни добавки за почистване на системата,но реален резултат няма. Попитах на няколко места но и диагностиката е проблем тъй като буксата се оказа доста нестандартна.Моля ако някой се е натъквал на подобен проблем или има идея какво може да има да подскаже,ще съм благодарен и на евентуален контакт с човек или сервиз във или около Варна който би могъл да съдейства

Мерси предварително.

От: Моля за помощ -Нисан Терано 2.7 дизел 1997 г.

Буксата си е стандартна за модела и годината на производство,просто намери кой да прочете грешката

Коментар

привет ,колега
      Задължително трябва да намериш начин за диагностика,
      с добавки няма да стане,
      електронна ли е помпата?

Коментар

Утре живот и здраве на диагностика в официалният сервиз,ще дам инфо как вървят нещата.Мерси за отзивите.

П.С ( за помпата не зная,утре ще питам и за това)

Коментар

При диагностиката се оказа датчик на колянов вал,лошото е че при карането с включен КОМП. Грешката не се повтори което дава малки опасения че би могло да е и нещо друго,ако някой има представа откъде може да се закупи такъв датчик ще съм безкрайно благодарен.

Коментар

Нека накратко обобщя резултатите от днес.Оказва се че проблема с въпросният датчик се появява от време на време,като цяло конструкцията му е проста но всяко нещо си има време на живот и идва момент за смяна.В линка по-долу можете да се запознаете подробно тъй като е описано доста добре.
            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=109537

Огромни благодарности към Спарки за съпорта днес.
            Поздрави и безаварийни от мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X