Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Биeлетки - консултация
Свий
X
-
От: Биeлетки - консултация.
Ами трябва...просто отвора става на елипса и стъблото на биелетката мърда на където си иска.
Според мен има нещо недомислено в този възел от инженерите на Нисан.
Направете си биелетки като на Спарки, и мисля, че ще си решите проблемите за доста километри напред!
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
От горе подложиха шайби и ги точковаха, от долу не. Оригиналните тампони са там, горните са здрави, тези от долу в носача утре ще видим.
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеАми трябва...просто отвора става на елипса и стъблото на биелетката мърда на където си иска.
Според мен има нещо недомислено в този възел от инженерите на Нисан.
Направете си биелетки като на Спарки, и мисля, че ще си решите проблемите за доста километри напред!
Поздрави!
Коментар
-
Шайби по този начин се слагат където има нужда, докато не възстановиш и от двете страни кръгъл отвор/т.е. да не е елипса/
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
-
Първоначално публикуван от FENDER1 Преглед на мнениесложих febi bilstein ще ги видя колко ще издържат.
Ще ми е интересно колко карат Фебито.Продаваме ги, но до момента съм слагал само оригинални, за да не ми излиза евтиното...по-скъпо после!
Ще очаквам отзиви!
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
-
старите където ги махнахме със рязане разбира се защото от ръжда нямаха отвиване,майстора каза че са оригинални,пък и както казваш може и повече да изкарат оригиналните,но такива не ми се вярва да намеря,не съм виждал такива,а и как да съм сигурен че ще взема оригинални,те сега на всичко пишат оригиналдъ.....
Коментар
-
Оригиналните се поръчват от Нисан, но струват едни 50кинта...т.е. около 2 до 3-пъти по-скъпо от алтернативните.
Доказано изкарват дори и при офроуд блъскане едни 12-15000км.
Истината е в изработените биелетки от Спарки.Правих тия дни малко тунинг на Тераното ми/като съм изцяло готов ще драсна подробности/ и тъй като нямах време за изработка на биелети, а едната беше тотална щета, сложих алтернативка на Нипартс...по-евтина е от Фебито, но не ми изглеждаше на външен вид по-зле.
Ще видим колко ще изкара...дано да е поне 2-3000 км., че да имам възможност да си изработя "вечните " биелети !
Поздрави!Последно редактирано от lubashki777; 09-05-15, 14:06.NISSAN FOREVER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар