Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Биeлетки - консултация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Биeлетки - консултация

Колеги, понеже всички сте по-напред в материала от мен - загледах се случайно днес и не съм сигурен дали така би трябвало да седят биалетките, изглеждат ми някак си стърчащи.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150428_153842.jpg
Прегледи:1
Размер:90.9 КБ
ID:6087849
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150428_153908.jpg
Прегледи:1
Размер:86.5 КБ
ID:6087850

Не трябва ли да лежат плътно на тампона от долу?

От: Биeлетки - консултация.

Виж отдолу през дупката на носача дали е останало нещо от долния тампон

Коментар

Нови са, на около 2000 км., утре ще откарам да погледнат.

Коментар

Отворът на самия носач се разширява и тампоните си ходят както искат . Сложил съм по една широка шайба под тях да не халтавят в носача .

Коментар

От горната страна лепнаха по една шайба, и от долу ли трябва?

Коментар

Ами трябва...просто отвора става на елипса и стъблото на биелетката мърда на където си иска.
            Според мен има нещо недомислено в този възел от инженерите на Нисан.
            Направете си биелетки като на Спарки, и мисля, че ще си решите проблемите за доста километри напред!
            Поздрави!
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

От горе подложиха шайби и ги точковаха, от долу не. Оригиналните тампони са там, горните са здрави, тези от долу в носача утре ще видим.

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
              Ами трябва...просто отвора става на елипса и стъблото на биелетката мърда на където си иска.
              Според мен има нещо недомислено в този възел от инженерите на Нисан.
              Направете си биелетки като на Спарки, и мисля, че ще си решите проблемите за доста километри напред!
              Поздрави!

Коментар

Шайби по този начин се слагат където има нужда, докато не възстановиш и от двете страни кръгъл отвор/т.е. да не е елипса/
                Поздрави!
                NISSAN FOREVER

Коментар

колеги,кажете от коя марка биелетки да туря дето са горе-долу добри,че и моите са си тръгнали да си ходят

Коментар

сложих febi bilstein ще ги видя колко ще издържат.

Коментар

Това е една от малкото разлики с Терано1.Що ли са я направили тая промяна?!!

Коментар

Първоначално публикуван от FENDER1 Преглед на мнение
                        сложих febi bilstein ще ги видя колко ще издържат.
                        Ами само оригинални от Нисан.Те изкарват между 10 и 15 000км. пробег.Останалото кара макс 2-3000км.
                        Ще ми е интересно колко карат Фебито.Продаваме ги, но до момента съм слагал само оригинални, за да не ми излиза евтиното...по-скъпо после!
                        Ще очаквам отзиви!
                        Поздрави!
                        NISSAN FOREVER

Коментар

старите където ги махнахме със рязане разбира се защото от ръжда нямаха отвиване,майстора каза че са оригинални,пък и както казваш може и повече да изкарат оригиналните,но такива не ми се вярва да намеря,не съм виждал такива,а и как да съм сигурен че ще взема оригинални,те сега на всичко пишат оригиналдъ.....

Коментар

Оригиналните се поръчват от Нисан, но струват едни 50кинта...т.е. около 2 до 3-пъти по-скъпо от алтернативните.
                            Доказано изкарват дори и при офроуд блъскане едни 12-15000км.
                            Истината е в изработените биелетки от Спарки.Правих тия дни малко тунинг на Тераното ми/като съм изцяло готов ще драсна подробности/ и тъй като нямах време за изработка на биелети, а едната беше тотална щета, сложих алтернативка на Нипартс...по-евтина е от Фебито, но не ми изглеждаше на външен вид по-зле.
                            Ще видим колко ще изкара...дано да е поне 2-3000 км., че да имам възможност да си изработя "вечните " биелети !
                            Поздрави!
                            Последно редактирано от lubashki777; 09-05-15, 14:06.
                            NISSAN FOREVER

Коментар

то в крайна сметка ще се правят биелетки като на спарки,страхотни са.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X