Колеги здравейте. Първо ще кажа две думи за себе си. Регистриран съм във форума отдавна, това е първата ми тема ако не се лъжа. Днес станах притежател на един прекрасен джип Терано 2, 2.7 тди, 1999 година. Колата е на реални 245000 км. Днес с нея изминах път от 400 км и имам няколко забележки. Ще ви помоля да ми кажете къде в София мога да я закарам за пълна профилактика, сервиз, каквото е необходимо да се оправи, без да ме излъжат и одерат кожа. Благодаря предварително. По късно ще споделя снимки както и повече информация за колата. Поздрави.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Препоръчайте ми добър сервиз за Нисан в София
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Препоръчайте ми добър сервиз за Нисан в София
В България да намериш място без да те излъжат и оберат е мисия невъзможна. Имаме си и поговорка: "Ден година храни"
Честито за джибката и късмет."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
-
Мога да споделя аз къде си правя колите.
Сервиз "Елиа" намира се в кв.Левски до басейн Варадеро.
Стефан и Цецо.Разбират от автомобили 4х4,и двамата имат такива и са първите,които не съм чул да казват: "това ще го вържем с тел","от това няма нужда"...и др подобни присъщи за бг "майстори"Cherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнениеМога да споделя аз къде си правя колите.
Сервиз "Елиа" намира се в кв.Левски до басейн Варадеро.
Стефан и Цецо.Разбират от автомобили 4х4,и двамата имат такива и са първите,които не съм чул да казват: "това ще го вържем с тел","от това няма нужда"...и др подобни присъщи за бг "майстори"
Коментар
-
Andro160 с телефон в подписа му, се занимава доста с нисански джипки, прави им и диагностика, има подемник. Не е "сервиз" с приемчик, каса, директор и кафене за чакащи клиенти, но пробвай при него.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеAndro160 с телефон в подписа му, се занимава доста с нисански джипки, прави им и диагностика, има подемник. Не е "сервиз" с приемчик, каса, директор и кафене за чакащи клиенти, но пробвай при него.
Коментар
-
Аз също гарантирам за сервиз "Елиа" в кв. Левски. От 10 години го ползвам и до сега нямам забележки. Собствениците работят наравно с всички останали, няма кафе, приемчик и директор.LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
E23,E36,E46,E39,E61.
Коментар
-
Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнениеА ти бил ли си при него някога?....Аз бих препоръчвал само ако съм бил при някого....Достатъчно ясно се изразихВ БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнениеАко това е мястото, на което си подържал червения Черок, който на скоро продаде.....не е правилното място значи! Ако пък черока не е влизал там...може и да е!Cherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение4 пъти, два пъти от тях за шарнири на "Либерти" и останалите за смяна на масло.За това сигурно става!
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение...Гледам, че предимно дизелови "Нисани" човърка...
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнениекакво против черок-а?
Коментар
-
Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
Човърка е точната дума! И заради един такъв човъркан от него вече втори месец съм в егати филма!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеИскаш да кажеш, че електронната помпа от едноименната тема за 61-цата не е умряла сама, а е била умъртвена ли ?Там човърканите от него неща не са едно и две...оправих ги де
Коментар
-
Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнениеПротив черока нищо!....Обади се на новия собственик да ти каже по-добре от мен! Той е скромно момче и може да ти спести някои истини.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Гошко, нямам нужда никой да ме препоръчва, или отхвърля като сервизна дейност, по простата причина, че отдавна съм установил, че това не е моя бизнес!
Толкова по тоя въпрос!
Мога само да ти напомня, че плюенето по колеги е проява на лош вкус!
А по въпросния Нисан от доста време при мен не е правено нищо. Със сигурност са повече от две години. Със сигурност и преди мен някой нещо е "човъркал", както и аз съм "човъркал", и след мен някой е "човъркал". Все пак джипа е 16-17 годишен е не е като да не се кара.
Съжалявам ако не ти харесва.
Успех ти желая в ремонта на автомобили!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар