Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми добър сервиз за Нисан в София

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми добър сервиз за Нисан в София

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
    ..Мога само да ти напомня, че плюенето по колеги е проява на лош вкус!
    Като гледам как си си оставил ръцете на Нисана...това май е единственото, което можеш!
    И по тоя въпрос толкова!

Коментар

По темата:
      мисля, че ако споделиш забележките могат да ти се дадат по-точни и незадължително нисански сервизи.
      А сервиз Митвас/офиц. сервиз/ също не е за пренебрегване. "Кмета" от нисанския форум е пич също.
      Но пак бих се застраховал с вид дейност-диагностика, ДВГ, окачване, тенекии...електроника, спирачки.
      Peugeot 4007
      ex Nissan X-Trail 2.2 Di

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
        Като гледам как си си оставил ръцете на Нисана...това май е единственото, което можеш!
        И по тоя въпрос толкова!
        Казах ти по горе - въпросния джип е ремонтиран при мен в периода 2011 - 2012 г. Сменена е глава, сегменти и лагери. ГНП още от тогава си беше тръгнала, правени са настройки за да се закърпи положението, но никой не е обещавал трайно решение с тия настройки. В този период са сменяни и консумативи по джипа.
        3 год. е доста дълъг период и не може да си сигурен кой каво е правил през този период, а и преди аз да работя по джипа, и забележките по мой адрес за мен са под въпрос!
        В тоя контекст са и некоректни!
        За себе си аз съм наясно - не съм безгрешен, но не мога и да не реагирам когато някой да се явава след 3 год. и оплюва тотално работата ми, въпреки, че както казах по горе не търся признание за тази си работа!
        А по въпроса кой какво може има архиви, които повечето стари колеги ги знаят и са преценили кой какво е направил и какво може, така, че се замисли малко преди да продължиш в същия стил!
        Съжалявам, още веднъж, че ти е било криво когато си работил по тоя джип и те разбирам, защото и аз съм бил на същото положение, но за рзлика от теб съм стискал зъби и никого не съм обвинявал, защото такава е тя тая работа и ако искаш да те уважават хората може да обвиняваш само себе си!

Коментар

Андро, за ГНП никой, нищо не ти казва (поне не аз)нито тук, нито в темата за помпата! НО!...Не знам дали знаеш какво е динамометричен ключ и как се използва. По главата НИКОЙ освен ТЕБ не е работил. Нито един болт не отговаряше на устава от Нисан....По този и всички въпроси свързани с теб приключвам с този пост! Нито е правилната тема за това, нито имам желание да започвам такава, че наистина си оакал доста положението. И някои неща , които си сменял/слагал по Нисана дори НЕ са за ТОЗИ модел!....Преди да проявя лош вкус ( както ти се изрази) съм си проучил и проверил нееднократно нещата! Но за да ти е по-спокойно, не си единствения с@@л по Нисана. Има още един корифей на техническата мисъл. Той пък да не ти разправям с какви БОЛТОВЕ беше врътнал обтяжната ролка на ангренажа, та и ролката и болта доволно запилени....а ако продължа темата ще стане по-дълга от тази на Чавдар за Черока от Кинекс
          Последно редактирано от goshko-loshko; 06-04-15, 22:17.

Коментар

Андро, за ГНП никой, нищо не ти казва (поне не аз)нито тук, нито в темата за помпата! НО!...Не знам дали знаеш какво е динамометричен ключ и как се използва. По главата НИКОЙ освен ТЕБ не е работил. Нито един болт не отговаряше на устава от Нисан....По този и всички въпроси свързани с теб приключвам с този пост! Нито е правилната тема за това, нито имам желание да започвам такава, че наистина си оакал доста положението. И някои неща , които си сменял/слагал по Нисана дори НЕ са за ТОЗИ модел!....Преди да проявя лош вкус ( както ти се изрази) съм си проучил и проверил нееднократно нещата! Но за да ти е по-спокойно, не си единствения с@@л по Нисана. Има още един корифей на техническата мисъл. Той пък да не ти разправям с какви БОЛТОВЕ беше врътнал обтяжната ролка на ангренажа, та и ролката и болта доволно запилени....а ако продължа темата ще стане по-дълга от тази на Чавдар за Черока от Кинекс
            Аз все пак да питам, как разбра дали болтовете са затягани със съответното усилие постфактум?
            Просто интересно ми стана...
            Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
            Drag Grand Canyon Daily
            Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
            LZ1JYM

Коментар

Ела да ти покажа...По-скоро ще те заведа да ти покажат.

Коментар

... По главата НИКОЙ освен ТЕБ не е работил ...
                Януари 2011 е сменяна главата. Щом казваш, че след 4 и повече години никой не е пипал, добре! Щом казваш и, че си измерил момента след 4 и повече години, пак добре!
                Другите неща няма да коментирам, изморява ме такава дискусия и ме натоварва отрицателно, което ми идва в повече! Оставям всеки сам да преценява!

Коментар

Колеги, не се дърляйте!
                  Грозно е, и не е професионално между колеги.

Не вземам страна, понеже не се познаваме.
                  Живи и здрави!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X