Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добавка за прочистване на горивната система

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добавка за прочистване на горивната система

Скуката е голямо нещо, днес се заиграхме и тествахме това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150323_163720.jpg
Прегледи:1
Размер:86.6 КБ
ID:6084103

Сипва се в някаква машина и притока на гориво се изолира, та двигателя работи само на добавката, около час и половина до като теранозавара го изгори до гаснене. Преди това мерихме отработените газове в пункт за ГТП, утре ще ги премерим пак да видим как ще се отрази на показателите. На прима виста - доловимо по-тиха работа на мотора и малко по-добро ускорение. Принципно съм скептичен към подобни "лекарства" и редовно си добавям двутактово масълце в нафтата, но това ми хареса, още повече сега живея с мисълта, че ГНП-то е прочистено.

От: Добавка за прочистване на горивната система

Ако разкажеш мероприятието и в цифри, няма да е лошо, и за ефекта естествено, но това предполагам утре.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Утре пак ще мерим със сонда в ауспуха при загрят двигател за да видим разликата в показателите. За цифри нищо не мога да кажа, защото реално тествахме новата машина, т.е човека се чуди дали да я взима и пари не ми е взимал.

Коментар

Тази химия работи тествано,набързо какво прави

Diesel System Purge е почистващ продукт за отстраняване на нечистотии и отлагания в дизелови инжекционни системи.

• Почиства цялата дизелова система без демонтиране.
        • Възстановява формата на струята от инжекторите и подобрява изгарянето на горивото.
        • Намалява вредните емисии от изгорели газове и сажди.
        • Готова за употреба.
        • Намалява шума от двигателя.
        • Безопасна за филтрите за твърди частици и катализаторите. Може да се използва за всички дизелови инжекторни системи на леки автомобили, камиони, морски и стационарни двигатели с или без турбо компресор.
        • За всички дизелови двигатели, включително със системи на впръскване „common rail” и помпа/дюза HDI, JTD, CDTi, CDI
        • Да се използва само с машини на Wynn’s RCP или FuelServe. Време на работа: 20 мин. Да не се добавя в резервоара за гориво.
        • Автомобили: 1 лт за 1 третиране.
        • Препоръчва се обработване на всеки 20 000 до 30 000 км (400 до 600 работни часа) или при възникване на проблеми от замърсени инжектори, неравномерен празен ход, лошо ускорение и други
        Ориентировъчна цена за 1 литър около 27,00 лв
        Персонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/

Коментар

Четох и аз но не вярвах, честно казано бях скептично настроен. Оставихме джипа да изгори цялата течност от 1л, дори го форсирах на място до 2000об. 2 пъти по 3-4 мин., повече от час се размотавахме.
          Някой знае ли тераното 2,7 TDI колко гори на моточас на място?

Коментар

Руснаците имат и тяхно. Ползват го от десетилетия. Свързваш го вместо собствения резервоар.
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Ползвал съм на Лики Моли подобна-500 грама.Ефект имаше но не се надявайте на чудеса.Моето тези 0,5 литра ги глътна за 25-30 минути,и от там съдя че ще гори около литър на час

Коментар

По живи данни и по спомени, че не съм го гледал скоро дева нещо около 1,2л. на час...
                Поздрави!
                NISSAN FOREVER
                -----------------------------------------------------------------------------
                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от sminkov Преглед на мнение
                  Четох и аз но не вярвах, честно казано бях скептично настроен. Оставихме джипа да изгори цялата течност от 1л, дори го форсирах на място до 2000об. 2 пъти по 3-4 мин., повече от час се размотавахме.
                  Някой знае ли тераното 2,7 TDI колко гори на моточас на място?
                  Е ти си отговорил сам.
                  Какво стана с експеримента?
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Аз да питам - машината за какво е нужна?
                    Смисъл два маркуча в кутията с това нещо са напълно достатъчни за обикновен дизел.
                    Или тя играе помпа ниско налягане?

Щото ако да - то може да се купи само промивната течност
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Вероятно има подкачваща помпа, което я прави универсална. Тоест, може да обслужва и гор. системи с подкачваща помпа в резервоара.
                      А и не е за пренебрегване факта, че клиента се кефи като го закачат на "машина" ...

Коментар

Това като някакъв бълбукатор звучи.

Замърсяванията в горивната апаратура, които не са разтворими в нафта, лично аз бих предпочел да не ги прекарвам насила през ГНП, инжектори и дюзи. Те ще направят там значително повече бели, отколкото ако кротко си седят някъде залепнали по тръбите.

И това ако изобщо приемем че можем да ги вдигнем от местата им.

Коментар

Димомера показа преди промивката 0,13-0,14, след промивката 0,8-0,9 като стойност при оптимално загрят двигател. Осезаемо мотора работи по-меко и при първото палене сутрин е като кибрит. В машината има някакви филтри, които чистят отработената нафта, има и помпа, която се свързва ако има подкачваща помпа в резервоара. За тераното става и направо с два маркуча и директно в шишето с добавката, предполагам два филтъра за гориво ще вършат работа, от тези прозрачните. Аз съм доволен от резултата.

Коментар

Първоначално публикуван от sminkov Преглед на мнение
                            Димомера показа преди промивката 0,13-0,14, след промивката 0,8-0,9 като стойност при оптимално загрят двигател. Осезаемо мотора работи по-меко и при първото палене сутрин е като кибрит. В машината има някакви филтри, които чистят отработената нафта, има и помпа, която се свързва ако има подкачваща помпа в резервоара. За тераното става и направо с два маркуча и директно в шишето с добавката, предполагам два филтъра за гориво ще вършат работа, от тези прозрачните. Аз съм доволен от резултата.
                            Според мен пък дори не се налага да има и въпросните груби филтърчета за горивото, защото просто системата/тубичката/ се подвързва преди горивния филтър.Така той си филтрира горивото, което минава първо през него и след това постъпва в ГНП-то...
                            Познати го играха това на Голф тди с добавка на Лъки Моли...твърдят, че имало положителен ефект ...
                            Поздрави!
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                              Според мен пък дори не се налага да има и въпросните груби филтърчета за горивото, защото просто системата/тубичката/ се подвързва преди горивния филтър.Така той си филтрира горивото, което минава първо през него и след това постъпва в ГНП-то...
                              Познати го играха това на Голф тди с добавка на Лъки Моли...твърдят, че имало положителен ефект ...
                              Поздрави!
                              Абсолютно точно казано

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X