Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-накрая намерих моето Терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Най-накрая намерих моето Терано

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Честито и миион безаварийни.

Ама:

Те това баш няма никакъв начин да се случи, иначе волана няма да може да се върти. Ябълковидния болт е само един, откъм кормилната кутия. Откъм паразитния хебел само се върти около оста си и така трябва.

По предницата всичко се купува в оригинал, иначе се сменя 3-4 пъти по-често.
    :Мерси за пожеланията.
    На дългата щанга има два болта, мисля, че са ябълковидни и два отвора за накрайниците към колелата, единият болт не мога да го мръдна даже и на менгемето. При въртене на волана на крика, щангата се мяташе нагоре на долу. Относно произхода на частите не си правя експерименти, взимам оригинални за да не правя нещата по два пъти.
    Ако някой може да ме насочи от къде мога да си купя кора за багажника, ще му бъда благодарен, че нещо не откривам никъде засега.
    Ето и една снимка на Тераното, че днеска нещо не остана време за снимки.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:^13AD0C47E8A7ED5DA0086E6EC575E617197688737D6FC43B27^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
Прегледи:1
Размер:102.1 КБ
ID:5646766

Коментар

Първоначално публикуван от Тони Котев Преглед на мнение
      На дългата щанга има два болта, мисля, че са ябълковидни
      Пак: Ябълковиден е само тоя откъм кормилната кутия (откъм шофьора). Другия не се гъне, а само се върти около оста си, при това съвсем нарочно.

Щангата винаги ходи нагоре-надолу малко, даже и като чисто нова. А като се разбие малко въпросния болт, дето трябва само да се върти около оста си, щангата започва да ходи нагоре-надолу повече. Именно не-гъненето на тоя болт и пречи да ходи нагоре-надолу.

Блокирал болт (абълковиден или не) по предницата на терано няма как да се случи още по дефиниция. Дори и да клаяса, вътре в крайна сметка има контакт метал-пластмаса (дали директно ябълката/оста или черупката - без значение) - няма как да спече като метал към метал.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Имам една кора или по точно леген/пластмасов-черен/,ако те интересува пиши на лични.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Пак: Ябълковиден е само тоя откъм кормилната кутия (откъм шофьора). Другия не се гъне, а само се върти около оста си, при това съвсем нарочно.

Щангата винаги ходи нагоре-надолу малко, даже и като чисто нова. А като се разбие малко въпросния болт, дето трябва само да се върти около оста си, щангата започва да ходи нагоре-надолу повече. Именно не-гъненето на тоя болт и пречи да ходи нагоре-надолу.

Блокирал болт (абълковиден или не) по предницата на терано няма как да се случи още по дефиниция. Дори и да клаяса, вътре в крайна сметка има контакт метал-пластмаса (дали директно ябълката/оста или черупката - без значение) - няма как да спече като метал към метал.
          Разбрах те, явно от едната страна беше много разбито, защото хлопаше и се въртеше във всички посоки. А при монтажа нова новата щанга не присъствах.

Коментар

Май търси щора колегата...

Коментар

Може би

Коментар

Първоначално публикуван от zorod Преглед на мнение
                Май търси щора колегата...
                Наистина търся щора за багажника, ако имаш нещо в предвид пиши . Ако е по удобно моят тел:0888370662 Тони

Коментар

Здрасти колега честито Терано ,някъде бях видял сложена щора на багажника но Терано от голф или пасат комби ако много държиш и не си намериш оригинална може да измислиш нещо
                  само бараки

Коментар

от нисан примера комби 97-01година е подобна ако познаваш някой с такава може да пробва и ако става по лесно ще намериш

Коментар

Аз приспособих от Октавия комби. Захвата зад седалките е същият. Другия се побългарява кой както намери за добре.

Коментар

Моето е 6+1 и няма възможност да се хване ни кора ни щора.Гледам че на другите на страничните кори в багажника има закрепени държачи и сега си мисля да търся и тях.

Коментар

Честито Терано.Много безаварийни километри.
                          Относно щората мисля,че тази е твоята http://olx.bg/schora-nisan-terano-dlga-baza-i64019452

Коментар

честито,щом е нисан е машина.много безавариини километри..

Коментар

Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнение
                              Моето е 6+1 и няма възможност да се хване ни кора ни щора.Гледам че на другите на страничните кори в багажника има закрепени държачи и сега си мисля да търся и тях.
                              Ням кво да търсиш. Има ги във всяка морга. А захватите отдолу със сигурност са си там. Сефте чувам за терано без такива от завода.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от zorod Преглед на мнение
                                Аз приспособих от Октавия комби. Захвата зад седалките е същият. Другия се побългарява кой както намери за добре.
                                Без снимки не се брои.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X