Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-накрая намерих моето Терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-накрая намерих моето Терано

Здравейте. И ловец съм и рибар съм, досега нямах възможност за по-проходим автомобил, но нещата се понаредиха и след дълго умуване реших да търся бензиново Терано дълга база, по възможност по-ново. Това търсене продължи повече от година, като три пъти капарираха пред мен хубави джипки. Най-накрая привечер при ежедневното преглеждане на обявите попаднах на това което ме интересуваше- Терано 2000 г., дълга база, с теглич, климатик(работещ) и то на много (подозрително) ниска цена. Този път реагирах моментално и се изсипах в Оряхово рано сутринта на следващия ден. Колата ме грабна от пръв поглед и след кратък оглед , написахме договора, платих и си тръгнах все още невярващ, дали всичко е точно. По пътя Нисана се държеше добре , с изключение на леко подръпване в дясно. Още на другият ден му сложих български инжекцион, заради регистрацията исках направо да ми впишат в талона и газовото. След това право в КАТ и малко висене , системата ту тръгваше ту спираше, го регистрирах, проблеми нямаше. От там при един приятел механик, трябваше вече да го прегледам по-обстойно. Проблема беше дългата кормилна щанга, блокирал ябълковиден болт на нея. Купуване на нова щанга, покрай нея реших да сменя и два тръгнали накрайника и след реглаж на предницата волана заспа. Смених маслото разбира се и проверих маслата в дифовете и скоростите, но всичко си беше наред. Гумите са BF goodrich All terein, но са доста стари и на есен ще ги сменям. Други проблеми не открихме.Този уикенд направих и първото по-сериозно пътуване , разходка до Кюстендил и Осоговската планина. Карах с 90-100 км и разхода който засякох ми хареса 12л. на 100 км. газ. На върха на планината покарахме ски и имах възможност да проверя в действие как се справя машината с по-екстрени ситуации. Колега с Кия Спортиж се набуха в една преспа и след като му отказаха предните хъбове, дойде и моят ред. Вързах го с колана и след като сложих бавните направо го изхвърлих от преспата.
    За сега това са първи впечатления, ще направя снимки и ще ги кача да видите машинката която много ме зарадва. За по-нататък съм набелязал да му сложа демпферен ам на щангата която смених, забелязах, че си има заварено ухо на нея точно за тази цел. Ще помисля и как да му направя багажник от горе, но едно по едно.

От: Най-накрая намерих моето Терано

Честито колега,със здраве да го караш,добра е машинката,от скоро го имам и до сега съм доволен.

Коментар

Честито! Много прасета на теглича да издърпаш.

Коментар

Браво,ставаме все повече,ще видите как цените на Терано ще скочат нагоре и ще се приравнят до тези на ТЛК същите години.
        Честито на колегата,но искаме фото......
        "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
        0878739299

Коментар

Честито колега!Дано машинката много да те радва.

Коментар

Честито и от мен.

Коментар

Честито и много прасета да прибереш с Тераното през следващия сезон!

Коментар

Честито и от мен! Много безаварийни километри!
                Nissan Terrano II 2.7TDI 2000г. R20 и Detlefs RT2

Коментар

честито и от мен, да имаш много слука с тераното и безаварийни километри
                  0899 87 87 92 Христо
                  Митцубиши Паджеро 2 3,5 бензин
                  Тойота Авенсис 2.2 Д4Д
                  Шкода Суперб 3,6 бензин

Коментар

Честит! А може ли да качиш и снимки на придобивката?
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Хайде пък с теглича да изтеглиш ееии такъв сом!!
                      Terrano II R20 TD27Ti

Коментар

Благодарности за пожеланията. Утре ще снимам и ще кача снимки.

Коментар

Честито и от мен!
                          Много безаварийни километри ти желая до интересни и труднодостъпни дестинации.
                          На добър час...
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Е покажи го де!
                            "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Честито и миион безаварийни.

Ама:
                              Първоначално публикуван от Тони Котев Преглед на мнение
                              ...блокирал ябълковиден болт на нея...
                              Те това баш няма никакъв начин да се случи, иначе волана няма да може да се върти. Ябълковидния болт е само един, откъм кормилната кутия. Откъм паразитния хебел само се върти около оста си и така трябва.

По предницата всичко се купува в оригинал, иначе се сменя 3-4 пъти по-често.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X