И така работата по джипа върви и се замислям да му сложа и добавки за малсото в двигателя и по мосответе.(нещо за по- големи натоварвания, който помагат и предпазват от по- голямо износване) Някой ползвал ли е добавки и какви?
Целта е тъй и тъй се пипа да взема и добавки, но още не съм се спрял на някоя марка, избор голям. Ако някой на пркатика е използвал нещо да сподели?
И така работата по джипа върви и се замислям да му сложа и добавки за малсото в двигателя и по мосответе.(нещо за по- големи натоварвания, който помагат и предпазват от по- голямо износване) Някой ползвал ли е добавки и какви?
Целта е тъй и тъй се пипа да взема и добавки, но още не съм се спрял на някоя марка, избор голям. Ако някой на пркатика е използвал нещо да сподели?
Аз и Влади ползваме.......ей , умреш да пишеш, преди да питаш - какво прави 2 часа оня ден. Добавките са на 5 възела / двигател, скорости, раздатка и 2 дифа/, марката Влади ще ти я каже / и отстъпка ползва там/ и е според количеството масло. Дали има ефект .....божа работа, ама си мислиш, че ти дава крила....
Аз до колкото разбрах, че на раздатката, дифовете, скоростите добавката е една и съща, но добре каза, че се слагало според количеството масло. Мен ме итересуваше някой с конкретни резултати.
Аз до колкото разбрах, че на раздатката, дифовете, скоростите добавката е една и съща, но добре каза, че се слагало според количеството масло. Мен ме итересуваше някой с конкретни резултати.
Мисля, че тъй беше - една за 4-те агрегата и друга за ДВГ. Аз ги сложих със смяната на маслата, имаше ограничение до колко литра масло с една тубичка от добавката / Патрола май доста събираше в скоростите/. Иначе.....разлика не съм усетил, ама успокоението, че всичко си направил....пък когато и каквото стане - оня отгоре знае.
Вървежа горе долу ще го докараш с Power box-а - монтирал съм няколко такива и вървежа и динамиката чувствително се повишават . За да вкараш 35-ци ще се наложи да поорежеш калниците и подкалниците , лифт не повече от 2.5 инча за да няма негативни последствия за управлението и трансмисията . Механична ГНП не ти трябва , твоята си върши работата стига да е здрава . Като цяло машината е добра , дори ще е малко жестоко да вкараш такава лъскавелка в гората ...
Колко излиза масрафа за пауърбокса и какво е влиянието му върху разхода ?
Първо, честито на колегата!
За да не пускам нова тема, може ли тук да задам следния въпрос към знаещите и можещите:
Купе на Y61 2,8 GR може ли да се сложи върху рама на Y60 2,8 GR? Представете си, че имам цял здрав Y61 2,8 GR и цял здрав Y60 2,8 GR, ако това ще улесни отговора /за сега имам само единия де.../.
Осъзнавам, че въпросът ми е малко , ама ми се въртят едни бръмбари в главата...
За да не пускам нова тема, може ли тук да задам следния въпрос към знаещите и можещите:
Купе на Y61 2,8 GR може ли да се сложи върху рама на Y60 2,8 GR? Представете си, че имам цял здрав Y61 2,8 GR и цял здрав Y60 2,8 GR, ако това ще улесни отговора /за сега имам само единия де.../.
Вярно въпроса ти е малко откачен .Няма невъзможни неща.
gogo16, моля те, ама много те моля, ако можеш да кажеш нещо КОНКРЕТНО по питането ми, тогава пиши. Да не спамим темата на колегата, за да не се чувствам супер неудобно, че съм дал повод за нежелано навлизане в чуждо пространство.
Имам някаква идея, и имам възможност да я реализирам, трябва ми информация.
Имам и други въпроси и виждания, нали няма да ме откажете да питам?
Да е жив и здрав колегата, че той тоя "Сърбеж" няма начесване...
Аз отскоро се "чеша" с Патрол, да видим до къде ще я докарам...
Последно редактирано от Георги Донев; 26-03-15, 21:43.
Колко излиза масрафа за пауърбокса и какво е влиянието му върху разхода ?
Беше нещо от порядъка на 400 лв , не мога да кажа точно защото клиентите са си ги купували . Разхода различно - единият каза че разхода му паднал при нормално каране , но при друг със газ до ламарината и вратите напред със сигурност се е вдигнал ...
Жоро , кво те ухапа бре Купето на Y61 не може да стане на рамата на Y60 едно към едно , защото шасито е по тясно и най малко тампоните няма да се съвпаднат със ушите на рамата . Иначе както ти е казал и Влади - всичко е възможно стига да имаш желание ...
Беше нещо от порядъка на 400 лв , не мога да кажа точно защото клиентите са си ги купували . Разхода различно - единият каза че разхода му паднал при нормално каране , но при друг със газ до ламарината и вратите напред със сигурност се е вдигнал ...
Жоро , кво те ухапа бре Купето на Y61 не може да стане на рамата на Y60 едно към едно , защото шасито е по тясно и най малко тампоните няма да се съвпаднат със ушите на рамата . Иначе както ти е казал и Влади - всичко е възможно стига да имаш желание ...
А, е това питах! Щъркела ме хапе, и то яко! От няколко дни се опитвам да събера информация по този въпрос, и за сега е противоречива, "меко" казано. Благодаря ти. Като се поосмисля малко, пак ще питам!
gogo16, моля те, ама много те моля, ако можеш да кажеш нещо КОНКРЕТНО по питането ми, тогава пиши. Да не спамим темата на колегата, за да не се чувствам супер неудобно, че съм дал повод за нежелано навлизане в чуждо пространство.
Имам някаква идея, и имам възможност да я реализирам, трябва ми информация.
Имам и други въпроси и виждания, нали няма да ме откажете да питам?
Да е жив и здрав колегата, че той тоя "Сърбеж" няма начесване...
Аз отскоро се "чеша" с Патрол, да видим до къде ще я докарам...
Извинявай, ама аз не съм отговарял на твое питане, а се пошегувах с пост на Влади / приятел ми е/....и вярвай ми..... той няма да ми се разсърди.
Колкото до автора на темата......ми....., и ..... той ми е прител, аз съм му дал "акъл" да си купи точно такъв джип, и аз съм го завел при Влади да му го "тунингова". Т.е. и той няма да ми се сърди, така че....сори, ама .....на някой друг се моли - аз ще си пиша без да те питам с приятелите ми.
Нищо лично и със здраве.
Коментар