Колеги,захванах се с тунинг на Терано 2,моля,които може,да помогне с акьл,снимки,размери и т.н. Специално кьм колегите от Варна,онзи ден видях в София едно сиво Терано 1 варненски номер,успях само да снимам преработката на хебела,ако някои го познава,моля пишете на лс или тел 0878492917 Симо. Благодаря предварително.Поздрави
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за тунинг на Терано 2
Свий
X
-
От: Помощ за тунинг на Терано 2
Извинявам се,прав си,в момента монтирам лебедката,като се стремя да е максимално скрита.Искам да повдигна окачването с около 5-8 см,без да изменям много конструкцията,като отпред не разчитам само на торсионите,мисля за нещо тип Макферсон на мястото на амортесьорите. При повдигане до разумна степен маншона на карето опира в биелетата.На вьпросното варненско Терано бяха изместени надолу кормилната кутия и хебела с нови планки,което в моя случай ми се стува излишно.Отзад мисля да мина с други пружини и амортесьори.Ами, това е,ако имате идеи или съвети,помагайте. Поздрави!Първоначално публикуван от milenatv Преглед на мнениеЗдрасти колег за да ти помогнат колегите ,напиши какво по точно искаш да тунинговаш.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар