Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за тунинг на Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за тунинг на Терано 2

Колеги,захванах се с тунинг на Терано 2,моля,които може,да помогне с акьл,снимки,размери и т.н. Специално кьм колегите от Варна,онзи ден видях в София едно сиво Терано 1 варненски номер,успях само да снимам преработката на хебела,ако някои го познава,моля пишете на лс или тел 0878492917 Симо. Благодаря предварително.Поздрави

От: Помощ за тунинг на Терано 2

Здрасти колег за да ти помогнат колегите ,напиши какво по точно искаш да тунинговаш.

Коментар

Първоначално публикуван от milenatv Преглед на мнение
      Здрасти колег за да ти помогнат колегите ,напиши какво по точно искаш да тунинговаш.
      Извинявам се,прав си,в момента монтирам лебедката,като се стремя да е максимално скрита.Искам да повдигна окачването с около 5-8 см,без да изменям много конструкцията,като отпред не разчитам само на торсионите,мисля за нещо тип Макферсон на мястото на амортесьорите. При повдигане до разумна степен маншона на карето опира в биелетата.На вьпросното варненско Терано бяха изместени надолу кормилната кутия и хебела с нови планки,което в моя случай ми се стува излишно.Отзад мисля да мина с други пружини и амортесьори.Ами, това е,ако имате идеи или съвети,помагайте. Поздрави!

Коментар

Тези който са го правили писаха много и едва ли ще им се пише още.Потърси назад в темите/не само с търсачката/ и питай поетапно.Това според мен.Поздрави.

Коментар

Е дай снимки на монтажа де!
          "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Е казах че са писали а не снимали.Макар че има и някоя изтървана снимка не точно в тема,,тунинг,,.Някой си беше снимал горните носачи друг-амовете и така помалко

Коментар

Здравейте моята идея е за ангелси очи и дали е вазможно да се сложат вътре в фара..
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:angeleyse.jpg
Прегледи:1
Размер:406.4 КБ
ID:5642091

https://www.youtube.com/watch?v=WlJRk1dRhFA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X