Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Присединих се към още един подфорум

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Присединих се към още един подфорум

Сега има друг проблем. Като връщам назад се чува едно гадно стържене, има го само на задна предавка и незабавно изечезва, като натисна съединителя. Дали е диференциал или скорости.

Коментар

Добър ден! Проблема с стърженето е на лице, задна скорост умря. Колеги, дали от терано 2.7 ще станат скоростите или има разлика в предавателните числа. Дали ще има деян мотора да ги върти или ще е нещо фрапираща разлика

Коментар

Мисля, че ако се вземе от дизелов агрегат би трябвало да нямаш проблем с нищо...Разбира се, това е само предположение...
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Добър ден! Един колега от съседния град е насадил 2.7ТД на такъв пикап и е с оригиналните скорости на пикапа, но и на него задна е започнала да издава странни звуци. По ред на нещатата, се предполага, че щом 2.7 мотор е станал на скорости от 2.5, значи и обратнаца процедура е осъществима. Намерих скорости, утре ще ходя да ги взимам и ще пиша, дали трансплантацията е била успешна. Поздрави

Коментар

Добър ден! Колеги, за справка. Кутия от 2.7ТД става на 2.5Д едно към едно. Сложих и маховик от 2.7ТД, заедно с по-голям и ушким усилен съединител. Като търсих кутия, ми предлагаха някъква, явно от по-нов модел, която е обратна. Стартера е от ляво и привода за предното е отдясно, на по старите модели - стартера е от дясно, привода за предното е от ляво

Коментар

Здравей колега,преди години и аз бях на този хал.Моят беше с ДВГ 2.7Д изработка за UN FORSE.Взех го с удавен ДВГ и две криви биели.Рамата има някакъв номер с 5 цифри и не можеш да търсиш части по него.Смених го с 2,7ТД без проблем 1 към 1 е,висящия лагер става от ФОРД ТРАНЗИД БУС и струва 15лв.Ето го;Натиснете снимката за да я уголемите

Име:09102010(001).jpg
Прегледи:1
Размер:140.4 КБ
ID:5649364Натиснете снимката за да я уголемите

Име:09102010.jpg
Размер:131.2 КБ
ID:5649366Натиснете снимката за да я уголемите

Име:09102010(014).jpg
Размер:138.8 КБ
ID:5649369Натиснете снимката за да я уголемите

Име:09022011(014).jpg
Размер:110.1 КБ
ID:5649372

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X