Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Присединих се към още един подфорум

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Присединих се към още един подфорум

Добър ден! Колеги от вчера съм горд собственик на Нисан "титан" кинг, 2.5 чист дизел, малката кабина и голямата каросерия. Като всяка дърта кола си има своите кусури и забележки, първата и най дразнеща е, че висящия лагер издава едни странни звуци при движение назад, гърнето е селф мейд, не знам дали от тамошния италиански екс сайбия или от нашия авто-джамбас. Не ми харесва как стои и ще изчезне. Имам няколко въпроса, тъй като ще ве въргаля в калта искам да сменя всички маншони на карета и де що има гумен уплътнител. Това чудо, като Нисан терано 1 ли е или имат някъква разлика. Намират ли се части за тоя старт дерт. Как мога да разбера, дали в задния диференциал има ЛСД или чак толкова стара кошара не се оборудва с такава екста. Малко по-късно ще кача и снимики.

От: Присединих се, към още един под форум

Честито за придобивката. Мога да ти подскажа само по въпроса за задния мост. Вдигни моста на крик и завърти на ръка едното колело, взависимост от поведенкето на другото ще ти се изясни въпроса за блокажа.
    Dacia Duster 1.5 DCI 4x4 '16
    +359 878 201 276

Коментар

Честито и от мен!
      Пикапите винаги са ми били слабост, но за съжаление до момента разума в практичността като семеен автомобил надделява и се отказвам от закупуването на такъв/дори и дубъл кабина от масовите пикапи е твърде тесен за 4-ри -членно семейство!/
      Принципно доста неща са си от Терано 1, дори си мисля, че всъщност този пикап си е...Терано 1 , но с товарен леген след първите две седалки...
      Ревизирай го изцяло и не спирай само до маншоните и евентуално стържещия висящ лагер.Подготви си го добре, гледай си го и...той ще ти служи вярно...убеден съм в това.Стари машини са, но...вече не ги правят така здрави и ремонтопригодни във всякакви условия!
      Много безаварийни километри ти желая и то до труднодостъпни и красиви дестинации!
      Поздрави!
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Честито и от мен колега.

Коментар

От: Присединих се към още един подфорум

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0113.jpg
Прегледи:1
Размер:123.3 КБ
ID:5640790Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0112.jpg
Размер:124.0 КБ
ID:5640789Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0111.jpg
Размер:110.3 КБ
ID:5640788 Ето го и работягата. Доста прилична колица за годините си и много здрав мотор.

Коментар

Честито колега , със здраве да го караш.
            .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
            Киа спортаж2000тди 98г
            Ауди А3 1.9ТДИ
            Каравана Аdria 390Q

Коментар

Освен висящия лагер, напълно допустимо е и да е някое разбито каре на кардана. Огледай ги хубаво и тях.
              Не важно кто напротив, важно кто рядом.

Коментар

Благодаря за пожеланията колеги. Утре го вкарвам на канала и ще го ревизирам щтателно

Коментар

Симпатяга..., че и синичък...Направо бонбон!
                  Много безаварийни още веднъж колега!
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Добър ден! Колеги, след обслужване на машината се стигна до друг проблем. Висящия лагер си е наред, но тампона на скоростите е здал багажа. Търсих къде ли не по нашите магазини и онлайн, но без успех. Дали ще е еднакъв като на Терано 1 тоя тампон или ако някой колега, знае магазин, от къде мога да си закупя, ще съм много благодарен ако сподели.

Коментар

Гледаха ли ти го някъде по рама в оригиналната програма на Нисан?
                      Ако не сте го правили това, дай рамата да видим какъв е този толкова труден тампон...
                      Поздрави!
                      NISSAN FOREVER

Коментар

Не можах да намеря конкретният модел , при мен излиза този лагер , но за NISSAN, PICK UP, D22, TD25 , цената му е около 80 лв 37521-32G25

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ws_serve_pic.php.jpg
Размер:58.1 КБ
ID:5644194
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Благодаря много за съдействието, успях да изнамеря лагер, с доста ходене по мъките. Намерих на джапанпартс, колко са здрави и надеждни, нямам идея с времето ще разберем.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                            Благодаря много за съдействието, успях да изнамеря лагер, с доста ходене по мъките. Намерих на джапанпартс, колко са здрави и надеждни, нямам идея с времето ще разберем.
                            Колега, не ти ли трябваше ...тампон на скоростната кутия...

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                            Добър ден! Колеги, след обслужване на машината се стигна до друг проблем. Висящия лагер си е наред, но тампона на скоростите е здал багажа. Търсих къде ли не по нашите магазини и онлайн, но без успех. Дали ще е еднакъв като на Терано 1 тоя тампон или ако някой колега, знае магазин, от къде мога да си закупя, ще съм много благодарен ако сподели.

Поздрави!
                            NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                              Колега, не ти ли трябваше ...тампон на скоростната кутия...
                              В бързината съм сбъркал двете! . За тампона става въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X