Да е честита Новата 2015 година на всички.Здраве и много безаварийни километри !Колеги имам съмнение за запушена цедка/филтър/на моторчето на казанчето на чистачките на Патито,знаете ли къде се намира казанчето и как да проверя филтъра?Благодаря на всички отзовали се
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за казанчето на течността за чистачките на Патфайдър
Свий
X
-
От: Въпрос за казанчето на течността за чистачките на Патфайдър
За коя година Патфайндър става дума - тези преди 2004г или тези след 2004 до днес?
Ако е за новите, казанчето за чистачките се намира над дясното предно колело. Маха се пластмасовия подкалник за достъп до него.
Цедка не знам дали изобщо има....
Коментар
-
Щом първо едната не е работила а сега и другата, да няма запушване в пръскалките? Пробвай да разкачиш някое удобно разклонение за да видиш дали ще пръска,че щом работи моторчето трябва да изкара течността.
Коментар
-
На мен пък ми се появи проблем с пръскалките на фаровете, обаче май е електически, защото като натисна копчето да пръскане, не се чува моторчето, а оборотите леко падат, все едно прави леко късо някъде, ама в този студ не ми се ровичка.
Коментар
-
Замръзнало ти е колега. Моторчето работи но при пръскалките сечението на тръбичките е по-малко и по лесно замръзва. Полей ги с топла вода отгоре и ще се оправят веднага. Най-добре се оправят в топъл гараж ако нямаш иди в някой МОЛ в подземните гаражи и след час всичко ще е ток.
Ако дюзите са ти кородирали и запушени от това си купи 1-ва струна за китара "Е - МИ" и ги прокарай, после си сипи Гореща сапунена вода в казанчето за да разтвориш боклуците.Т5
Crossrunner
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар