Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с паленето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с паленето

Кога е запушен филтъра и при мене пушеше като Икарус на спирка.
    Като сипеш кофти нафта, нЕма значение на колко хиляди ти е филтъра...

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
    Да попитам, тези проблеми с ТДИ ли ги има?
    Аха.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Превантивно добавям към дизела антигелова добавка, за да не замръзва.Така вече 6-7 години и на стария джип и сега на Тераното нямам никакви проблеми.Преди седмица с приятел наляхме една и съща нафта в резервоарите.След 5 дни без да палим машините неговата запали от раз и...угасна.Нищо не помогна освен избутване на закрито и плюсова температура докато не отпусна.Дизела в грубия му филтър се е виждал, че е на желе.Звъни ми той по телефона и ме пита имам ли проблеми...Прибирам се вечерта и пробвам при -9...пали от четвърт Тераното и никакви проблеми.Изчаках го да свали оборотите до нормалните 725 ...след това леко го изфорсирах...без проблем.
      Та така...добавяйте добавка за да не зъмръзва дизела и няма да имате проблеми.
      П.П.честно казано...наливам дизел какъвто има...т.е. не знайно от коя бензиностанция и въпреки това нямам проблем със замързването
      Поздрави!
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

От кофти нафта е .
        И аз днеска се борих със замръзнала вода във филтъра и слуз в цедката в резервоара.
        Бензинец малко налях и малко газ за горене.

Мислех, че са свещи.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Да използвам темата на колегата и да попитам...Вчера приятел ме запита дали Тераното /говорим за дизеловото/има цедка на сондата в резервоара и аз не можах да отговоря...
          Та има ли цедка в резервоара или няма...
          Поздрави!
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Андро в моя случай позна! Авансатора се престарава и явно е "клеясал". Не бях го карал от октомври когато зазимявах лодките и нещото се бъгнало.
            Истината е, че колкото по-често си караме джипките, и колкото по-прежалено, то толкова повече слушкат!
            Здраве и безаварийни километри на всички през новата година!
            GPS системи https://www.easytracking.bg/
            Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X