Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добавяне на климатик на Терано II '95г - Възможно ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Добавяне на климатик на Терано II '95г - Възможно ли е?

Спарки е прав - няма компютър, за студен двигател има ръчен обогатител. Идеята беше ако тази модификация се предлага фабрично с климатик, т.е. фабрично автомобила да е пригоден за такъв агрегат, в читав сервиз да монтират цялата инсталация от донор, да отнеме не повече от два дни и да не струва повече от 1К.
    Както и да е, вече съм решил че ще кумувам друго 4х4, най-вероятно отново Терано. Прочетох мненията Ви за Теракан, от подфорума разбрах че зацепването на предния мост се управлява чрез пневматика, с което ме загуби тотално. ТЛС 90/95 е много добър вариант, но KZ гори около 12/100 според форума, което е с 50% повече от Тераното, а D4D дълга база започват от 12К. Читаво Паджеро за 6К не вярвам да има, Диското не ме впечатлява, за Джийп има изписано мноооого и почти всичко от написаното за дизелите не е на хубаво.... Отплеснах се.
    Благодаря на всички за мненията. На пролет ще споделя за новата придобивка.

Коментар

От: Добавяне на климатик на Терано II '95г - Възможно ли е?

Здравейте, колеги .. притежавам въпросният нисан терано 2 без компютър , 2.7 тд .. Исках да направя същата процедура , но уви , бях разубеден по презумция,че трансплантацията била адски сложна и рискова .. Работата е там , че притежавам още едно терано от същите години , но с климатик ( бракувано и го ползвам само за лов) , климатика си работи и остава простата работа да се демонтира от едната кола и да се сложи в другата.. Идват следните глупави въпроси? Заслужава ли цялата тази схема , бихте ли препоръчали сервиз за манипулацията и наистина ли се спъва двигателя , защото все пак е 2.7 и има сравнително голям въртящ момент??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X