Колеги, понеже ми се струва че подгревните свещи работят по продължително от нормалното започнах да търся къде е проблема. Диагностиката показа че няма записани грешки, но при отчитане на стойности по време на работа се установи,че датчик външна температура показва -38° а датчик температура входящ въздух -40°, според мен най малкото при тази стойност компютъра се лъже и двигателя работи с по богата смес. Някой може ли да ми каже къде се намират тези датчици, ремонтират ли се,чистят ли се или се подменят с нови.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
датчик температура входящ въздух дава стойност -40°
Свий
X
-
От: датчик температура входящ въздух дава стойност -40°
Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнениеКакъв е автомобила и с какъв двигателП.П.Извинявай късно видях другата ти темаДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от balev64 Преглед на мнениеКолеги, понеже ми се струва че подгревните свещи работят по продължително от нормалното започнах да търся къде е проблема. Диагностиката показа че няма записани грешки, но при отчитане на стойности по време на работа се установи,че датчик външна температура показва -38° а датчик температура входящ въздух -40°, според мен най малкото при тази стойност компютъра се лъже и двигателя работи с по богата смес. Някой може ли да ми каже къде се намират тези датчици, ремонтират ли се,чистят ли се или се подменят с нови.
Коментар
-
Ако сте сигурни че са датчиците смяна с нови/желателно оригинални/Аз поне не съм чувал някой да е отремонтирал температурен освен ако не е прекъснат.Ако пък има в някоя морга да вземеш с уговорката за проба е най-добре-аз поне така правя ако има възможност.Къде се намират подвигателя за този мотор незнам.Поздрави.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар