Обява

Свий
Няма добавени обяви.

датчик температура входящ въздух дава стойност -40°

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• датчик температура входящ въздух дава стойност -40°

Колеги, понеже ми се струва че подгревните свещи работят по продължително от нормалното започнах да търся къде е проблема. Диагностиката показа че няма записани грешки, но при отчитане на стойности по време на работа се установи,че датчик външна температура показва -38° а датчик температура входящ въздух -40°, според мен най малкото при тази стойност компютъра се лъже и двигателя работи с по богата смес. Някой може ли да ми каже къде се намират тези датчици, ремонтират ли се,чистят ли се или се подменят с нови.

От: датчик температура входящ въздух дава стойност -40°

Какъв е автомобила и с какъв двигателП.П.Извинявай късно видях другата ти тема
    Последно редактирано от milchev74; 15-11-14, 19:51.

Коментар

Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнение
      Какъв е автомобила и с какъв двигателП.П.Извинявай късно видях другата ти тема
      Другата тема си е друга тема. Тая за да остане, трябва да се напише.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от balev64 Преглед на мнение
        Колеги, понеже ми се струва че подгревните свещи работят по продължително от нормалното започнах да търся къде е проблема. Диагностиката показа че няма записани грешки, но при отчитане на стойности по време на работа се установи,че датчик външна температура показва -38° а датчик температура входящ въздух -40°, според мен най малкото при тази стойност компютъра се лъже и двигателя работи с по богата смес. Някой може ли да ми каже къде се намират тези датчици, ремонтират ли се,чистят ли се или се подменят с нови.
        Автомобила е nissan xtrail T30 2,2 DI 114 к.с. 2002 г.

Коментар

Ако сте сигурни че са датчиците смяна с нови/желателно оригинални/Аз поне не съм чувал някой да е отремонтирал температурен освен ако не е прекъснат.Ако пък има в някоя морга да вземеш с уговорката за проба е най-добре-аз поне така правя ако има възможност.Къде се намират подвигателя за този мотор незнам.Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X