Колеги, понеже ми се струва че подгревните свещи работят по продължително от нормалното започнах да търся къде е проблема. Диагностиката показа че няма записани грешки, но при отчитане на стойности по време на работа се установи,че датчик външна температура показва -38° а датчик температура входящ въздух -40°, според мен най малкото при тази стойност компютъра се лъже и двигателя работи с по богата смес. Някой може ли да ми каже къде се намират тези датчици, ремонтират ли се,чистят ли се или се подменят с нови.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
датчик температура входящ въздух дава стойност -40°
Свий
X
-
От: датчик температура входящ въздух дава стойност -40°
Другата тема си е друга тема. Тая за да остане, трябва да се напише.Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнениеКакъв е автомобила и с какъв двигател
П.П.Извинявай късно видях другата ти темаДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Автомобила е nissan xtrail T30 2,2 DI 114 к.с. 2002 г.Първоначално публикуван от balev64 Преглед на мнениеКолеги, понеже ми се струва че подгревните свещи работят по продължително от нормалното започнах да търся къде е проблема. Диагностиката показа че няма записани грешки, но при отчитане на стойности по време на работа се установи,че датчик външна температура показва -38° а датчик температура входящ въздух -40°, според мен най малкото при тази стойност компютъра се лъже и двигателя работи с по богата смес. Някой може ли да ми каже къде се намират тези датчици, ремонтират ли се,чистят ли се или се подменят с нови.
Коментар
-
Ако сте сигурни че са датчиците смяна с нови/желателно оригинални/Аз поне не съм чувал някой да е отремонтирал температурен освен ако не е прекъснат.Ако пък има в някоя морга да вземеш с уговорката за проба е най-добре-аз поне така правя ако има възможност.Къде се намират подвигателя за този мотор незнам.Поздрави.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар