Обява

Свий
Няма добавени обяви.

терано2-бензин или дизел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: терано2-бензин или дизел

И накрая кажи каква ти е газовата уредба с какъв изпарител и какъв софтуер,някой дето ги разбира повече може да вземе отношение

Коментар

Гледай сега колега, казваш че си карал 2-3 пъти газово терано, а аз споделям на моето какъв е разхода, а ти ме убеждаваш как не може да е така. Сега пък продължаваш с тон, който няма да доведе до нищо градивно и е далеч от въпроса на темата. Нито съм се бил в гърдите, нито съм се хвалил колко разбирам, колко съм минал и т.н, за сметка на това, което говорят постовете ти тук. Мисля да не продължавам този диалог. Важното е, че аз знам колко сипвам и колко минавам, за сметка на теб, който не знае тези неща...

Коментар

Бях провокиран от следното-Е "интересно" е от толкова каране да се дават разходи и съвети Следващия път кажи че си карал 2-3 пъти само , за да подмина с усмивка поста, не да сравнявам Никога не съм си позволявал във форума подобни засечки.Това е градивно нали.Съжалявам че оплесках темата на момчето.

Коментар

като се вземе предвид че дизела няма ремъци а бензина има,поддръжка на газовата също е разход може би накрая финансово е едно и също....или съвсем малко по евтино за газифицирания бензин....
          Кара Suzuki Vitara 1,6 8v,а според жената Витарник!

Коментар

[QUOTE=eternityz;2629109]като се вземе предвид че дизела няма ремъци а бензина има,поддръжка на газовата също е разход може би накрая финансово е едно и също....или съвсем малко по евтино за газифицирания бензин.... Това зависи от изминатите километри.Ако няма да го караш и ,като ежедневен автомобил то по добрия вариан би бил дизел.Но ако минаваш 15000_20000 на год.,тогава бензин.

Коментар

Колеги, имам бензин с газова инжекция... Карам 70% кал и 30% шосе.. С МТ гуми съм HANKOOK 30ки..Натиснете снимката за да я уголемите

Име:guma.jpg
Прегледи:1
Размер:82.6 КБ
ID:5623498Настъпвам си го.. Разхода е 18 газ - 20лв + 2км на бензин докато загрее..
              Динамиката в полза на дизела.. Ако не сложите бутилката отдолу нямате багажник.
              Всеки да си реши колко и как ... С дизел е по-добре , а с газ по-евтино..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X