Обява

Свий
Няма добавени обяви.

D22 проблем/помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: D22 проблем/помощ

Ми не знам или са изменили формулата или аз съм бягал от часа. P=F\S така я помня аз в моя учебник. Дано колегата си реши проблема по-бързо да не стане някоя авария.

Коментар

Не са я изменили. То и мерната единица за налягане е сила/площ. Само дето в случая не ни касае. Датчика не мери натиск, а налягане, тоест натиск върху единица площ. Манометъра мери същото и хич не го интересува дали обема, в който е налягането, е с площ квадратен милиметър или квадратен метър.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Не са я изменили.
        Сори за спама, ма не се сдържах:

Einstein, Newton and Pascal are playing hide and go seek. lt’s Einstein’s turn to count so he covers his eyes and starts counting to ten. Pascal runs off and hides. Newton draws a one meter by one meter square on the ground in front of Einstein then stands in the middle of it. Einstein reaches ten and uncovers his eyes. He sees Newton immediately and exclaims “Newton! I found you! You’re it!”
        Newton smiles and says “You didn’t find me, you found a Newton over a square meter. You found Pascal!”
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Мотора е YD25060688A при първо палене трака и след като огасне лампата утихва,след това не е така от което би следвало да не е проблема в датчика. Маслена помпа или запушени магистрали май-май.
          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Отварял ли си картера да почистваш цедката?

Коментар

Премерете първо налягането - в справочника пише 2,7бар-а/2000 об/мин. На мястото на датчика.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                Премерете първо налягането - в справочника пише 2,7бар-а/2000 об/мин. На мястото на датчика.
                Топъл, студен?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Справочника ми Спарки за съжаление е само проста автодата. Не е отбелязано. Но според мен не може да се мери на студен ДВГ, защото вискозитета на маслото, който дава производителя е за нормална работна температура на ДВГ, тоест нормално загрял ДВГ.

Коментар

2.7 за студен двигател е малко.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Опита ми след решаването на проблем с ниско налягане на маслото (смени се помпата - беше се разхлабил капака и колето беше надрало капака) е следния: на студен ДВГ и 3000об/мин. - 6 бара(след това се включва клапан-регулатора, който държи 6 бара. След като се стопли 3 бара. Много голяма разлика на студено и топло!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                        Справочника ми Спарки за съжаление е само проста автодата. Не е отбелязано. Но според мен не може да се мери на студен ДВГ, защото вискозитета на маслото, който дава производителя е за нормална работна температура на ДВГ, тоест нормално загрял ДВГ.
                        Значи предполагаемо е на топъл.

Коментар

Картера не е свалян,понеделник ще се види какво е положението със сондата и ще се мери налягане. Благодаря за съветите и информацията. Ще пиша какви са резултатите.

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                            Картера не е свалян,понеделник ще се види какво е положението със сондата и ще се мери налягане. Благодаря за съветите и информацията. Ще пиша какви са резултатите.
                            Какво стана? Понеделник отдавна мина.

Коментар

След смяна на филтъра никакъв ефект. Свалили са картера и на цедката е имало едно парче силикон нищо друго нито утайки нито боклуци. На масления клапан още едно парче силикон. Отново никаква промяна относно описания проблем. Търси се колега/сервиз около Ямбол за измерване на налягането.

Коментар

Това с парчетата силикон е лошо. Явно някой е творил. Бих разглобил всичко възможно, ако вече не сте.

Проверете и помпата дали си е в спецификации като куфтове и прочие. Из нета може да се намери сервизно ръководство за 20-ина долара точно за твоя двигател.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X