Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разлика Терано 2 преди и след фейслифта?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разлика Терано 2 преди и след фейслифта?

Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнение
    Май си прав че разликите не са свързани пряко с годината на производство.Споделям на какви разлики съм попадал като съм търсил части по магазинските каталози.Дават ги разделени по някакви си май техни години на производство.До 96-та.От96-та до 2000-та.От 2000-та до 2003-та.
    Мда, и после като купиш оп техния каталог, търчиш да сменяш, след обаджане от сервиза че накладките не са тия.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако не бъркам "кръглите фарове" са с механичен скоростомер /с жило/, а следващите - около 2000 год. са с електрически скоростомер. Не че е съществена разлика ама..
      Terrano II R20 TD27Ti

Коментар

колеги дали може да се смени средната конзола тази преди 2000г с тази след 2000г Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4x4_nissan_terrano_2_100917777642169835.jpg
Прегледи:1
Размер:46.1 КБ
ID:5618143Натиснете снимката за да я уголемите

Име:028C01EA01511542-photo-nissan-terrano-ii-terrano-2-7-tdi.jpg
Размер:25.9 КБ
ID:5618144

Коментар

То всичко може, ама от какъв зор?
          Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
          Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
          Opel Campo 3,1 TD '99
          Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Всъщност, не може. Например, копчето за въздуха (външен/вътрешен) при тия след 2000г. е с моторче, а при тия преди - с жило. И други подробности от сорта. Дали и по крепежите няма някоя разлика - не знам. НО при всички случай трябва да вземеш всичко от барчето между седалките, до централните обдухватели. Те се виждат на снимакат разликите.

И после, като минимум ще имаш грижи с тоците. Ако пък не я вземеш и с оригинален касетофон, ще имаш грижи и с това - мястото е нестандартно и ще трябва да побългаряваш.

Верно, от какъв зор?
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Проблем са, защото няма откъде да ги купиш.
              Праговете не са сменяни с оригинални - пак няма откъде да се купят - или са кърпени, или са правени някакви еквилибристики на абкант.

Може и читаво да е де, ама бъди крайно съмнителен към всякакви "обработки". Например наклепано шаси с асфакт и прочие говна почти сигурно значи гнилоч отдолу. Освен че върху шасито тия неща не са ефективни, в общия случай значат замазани дупки.

Та, умната. Тераното от друго не го е страх, но гнило ли е (особено шасито), оправията е трудна и скъпа до там, че често не си струва.
              Извинявам се, но на мен ми прилича на сериозно тръгнали ръжди. Може би още в начална фаза, но тръгнали навсякъде. Ако се огледа обстойно на канал, със сигурност по дъното, греди, кухини ще се открият още доста ръжди. Вероятно още не са превзели автомобила напълно, но и това предстои.

Лошото е че повечето джипки на пазара са в такова състояние. Обаче аз самия преди година продадох късо Терано от Италия, без точица ръжда отдолу, с оригинална боя по шасито и дъното. Също и наскоро оглеждах Гранд Витара в подобно състояние, но тя пък беше удряна отпред и имаше други проблеми.

Идеята ми е на първо място да се гледа много подробно за ръжди отдолу. Шасито и дъното да не са боядисвани преди. И чак след това другите възли и агрегати. Щото ръждите колкото и да ги обработваш, можеш да ги забавиш, но не и да ги спреш напълно. Най-добре е въобще да не са тръгнали. Но това е мно-о-о-го трудно за намиране.

Още нещо: това шаси като е боядисвано, дали му е запазен номера? Или е изшкурен и боядисан отгоре? Да нама после драми в КАТ и отказ за регистрация.
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

За да може да се вгради ДВД.Но явно не си заслужава разправите.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sadf.jpg
Размер:88.9 КБ
ID:5618299

Коментар

Джипчето вече е в двора по въпроса с номера на рамата. Ми отивам в КАТ и ***. На канала ми вика няма да може да се регистрира няма го номера. С един пистолет за горещ въздух и обукновен нож го оперирахме и номера лъсна... Та има решение ама сега трябва пак да мажа там...
                  Dacia Duster 1.5 DCI 4x4 '16
                  +359 878 201 276

Коментар

Има решение, имал си и късмет!

При мен в същата ситуация, продавача тръкна със шкурка и е*а мамата на номера. Поле се наложи да се пренабива и т.н.

Честито! Дано да ти е на късмет.
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Да на мен тоя на канала от КАТ ми вика само с нож или шпатула да не си хванал шкурка или флекс че...... Макар че ми е чудно дали някой би тръгнал да търси номера с флекс.... освен ако не е решил да му го изреже
                      +359 878 201 276

Коментар

Честито. Вече е време да се похвалиш в съседната тема Да представим нашите Нисани (снимки) с новата придобивка от Радо:

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ще се похваля подобаващо само да намеря малко време да направя мой снимки.
                          Последно редактирано от mermenkov; 24-10-14, 21:06. Причина: Много неграмотно се пише през тея телефони...
                          +359 878 201 276

Коментар

Днес го видях на живо в района на симеоновско шосе- доста прилична машина. Да ти е честита и много безаварйни километри.А относно навигацията има такава която изкача монитора
                            Последно редактирано от masagero; 24-10-14, 22:36.

Коментар

Е да ясно ми е но мисля че ще е бъде по добре с вградено ,но явно е много разправия да се смени средната конзола!

Коментар

Ако все пак се решиш аз бих ти купил старата
                                +359 878 201 276

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X